Scooby-Doo

60%
Scooby-Doo

Vyhlášená firma Mystery Inc., která se skládá ze samolibého elegána Freda, krásky Daphne, inteligentní obrýlené Velmy, chlapíka pro všechno Slaggyho a psa Scooby-Doo, který se svými pátracími schopnostmi blíží talentu Sherlocka Holmese, už vyřešila nejednu záhadu. I tentokrát se čtveřice kamarádů a jeden pes ocitají v nebezpečné akci a musí odhalit tajemství, jež se skrývá v zákulisí jistého klubu.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Už od dětství miluju seriál Scooby Doo a i proto jsem si nemohl nechat ujít tento snímek. Vlastně se ke mně dostal úplnou náhodou,protože jsem ani netušil,že nějaký hraný film je. Měl jsem obrovské štěstí,že se tak stalo,protože mne snímek ohromně bavil a digitální Scooby je prostě geniální. Obsazení je taktéž výborné a úplně jsem hleděl kolik známých tváří ve snímku účinkuje. Příběh je takový typický "Scooby-Doo" a to je jen dobře,protože jsem dostal vše co jsem jako fanda seriálu očekával.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
3.5
Ne a ne.. Prostě se na toho umělohmotného psa nemůžu dívat. :)
Fingon
16 886 bodů
6
Vždycky jsem měl slabost pro Velmu a ani tady není špatná, ale je to asi to nejlepší, co první hraný Scooby přináší. Druhý je MNOHEM horší.

Dodatečné informace

Původní název:
Scooby-Doo (více)
  • Austrálie Scooby-Doo
  • Austrálie Scooby Doo
  • Austrálie Scooby Doo - A nagy csapat
  • Austrálie Scooby-Doo ja salaperäinen saari
Premiéra v ČR:
15. 8. 2002
Země původu:
Austrálie, USA
Rozpočet:
84 mil. USD
Tržby:
275,65 mil. USD (celosvětově)

Další z kolekce Scooby-Doo


Podobné


Powered byJustWatch