Krvavá laguna

56%
Krvavá laguna

Grace, Adam a Lee se po vánočních svátcích strávených u matky v severní Austrálii rozhodnou užít si dva týdny volna a navštíví Krokodýlí zábavní park v Ainsley. Na další den si vyberou plavbu po řece s heslem: “Poznejte divočinu, ulovte rybu.“ Lov ryb si moc neužijí, neboť se z lovců stane kořist jednoho krokodýla. Musí se dostat ze složité situace a zůstat naživu.(oficiální text distributora)




Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Realistický thriler podle skutečné události, možná je to špička v žánru těchto zvířecích hororů, kdy postavy bojují proti masožarvému krokodýlu, ale já se neskutečně nudil po celou délku filmu. A jestli je to opravdu podle skutečné události, tak je mi líto, že si zůčastnění prošli peklem, ale natočit podle toho tak nudný film byla chyba, kdyby rvůrci přidali více postav, více akce, tak bych se bavil více, ale tohle mě nebavilo a spíše nudilo.
Žralok
Žralok
4 087 bodů
6
Ne moc známej, ale pěknej Australskej thriller s mořským krokodýlem. Čtyřčlenná skupina se vydává na dobrodružnou cestu Austraskými mokřinami. Shodou nešťastných událostí se ale ocitají na stromě bez možnosti útěku a pod nimi obrovský a hladový krokodýl. Atmosféra by se doslova dala krájet. Založeno na skutečných událostech. Před několika lety se tento zážitek stal skupině turistů. I když samotný příběh je silně pozměněn. To však snímku neubírá na působivosti.
kery-
kery-
3 671 bodů
4
Na pomezí B až C.. Na druhou stranu je to až na pár momentů po většinu času koukatelný a dá se říct, že i napínavý. Mám prostě rád tyhle filmy z jednoho (dost dobře zvoleného) místa a "sehnat" film v lepší kvalitě než dvd, asi bych dal i 3 hvězdy..

Dodatečné informace

Původní název:
Black Water (více)
  • Austrálie Krvavá laguna
  • Austrálie Black Water
  • Austrálie Martwa rzeka
Země původu:
Austrálie
Rozpočet:
0,7 mil. USD
Tržby:
1,27 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Krvavá laguna