Hory mají oči 2

48%
Hory mají oči 2
Plakát traileru

Jednotka vojáků Národní gardy má namířeno na základnu v Novém Mexiku, kde mají v rámci rutinní mise vyložit vybavení pro skupinu jaderných vědců. Když však na odlehlé výzkumné pracoviště přijedou, najdou jej podivně opuštěné. Po zachycení tísňového signálu ze vzdálených hor se rozhodnou vydat do kopců na záchrannou výpravu, aby pohřešované vědce našli - netuší však, že kráčejí přímo do náruče lidožravých mutantů, jejichž vražednému běsnění kdysi podlehla rodina Carterových. A tentokrát je hrozba ještě děsivější: patriarcha mutantů Papa Hades má v plánu nechat naživu všechny chycené ženy, aby tak zajistil svému kmeni přežití. Nic netušící skupina vojáků se musí pevně semknout, aby dokázala obstát v boji proti nepříteli, který je pevně odhodlaný nedat novým návštěvníkům sebemenší šanci.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Aja u tohoto pokračování citelně chybí. Celý příběh je plný wtf momentů u kterých si budete škrábat hlavu. Vojenská jednotka je snad ta největší banda idiotů pod sluncem a nic jiného než smrt si nezaslouží. Logika v tomto pokračování nehraje roli,ale i když se přes toto přenesete,tak narazíte na režisérovu neschopnost budovat jakoukoli atmosféru a napětí. Jediné co tak filmu zbylo je pár slušných gore scén.
lamps
lamps
15 156 bodů
2.5
Wesi, Wesi, jestlipak víš, proč byla jednička tak úspěšná a otevřela dvěře tomuto geniálnímu a úžasnému pokračování? Protože měla hustou atmosféru, moment překvapení, úchvatně gradované finále a spoustu hororově skvěle zvládnutých scén, z nichž občas opravdu přebíhal mráz po zádech. Zato tahle slátanina je nic, jedno velké nabubřelé nic, které je sice nanejvýš hnusné a nechutné, ovšem příběhově úplně jalové, samoúčelné a zoufale nezáživné, snažící se skrýt režisérskou i hereckou impotenci za hromadu nadržených a brutálních hnusáků. Navíc všichni hlavní hrdinové mi byli od začátku naprosto ukradení, a jestli jsem dvěma pěkným "hérečkám" smrt nepřál, tak tím to úplně haslo. Hledáte-li tupou vyvražďovačku s potoky krve a vyhřezlými střevy, tak ANO. Ovšem dáváte-li přednost stejně jako já hororu, který má smysluplný příběh a pořádnou atmosféru, tak NE, NE, NE.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Slabší odvárek od prvního dílu, který už nenabízí nic překvapivého. Mrzí mě že jde jen o klasický obyčejný horor. Mutanti se povedly a vojenská jednotka snad nebyla tvořená vojáky ale hrajícími si dětmi. Jde o dobře koukatelný film.

Dodatečné informace

Původní název:
The Hills Have Eyes II (více)
  • USA Hory mají oči 2
  • USA The Hills Have Eyes II
  • USA Aima stous lofous 2
  • USA Brda imaju oci 2
  • USA El despertar del diablo 2
  • USA El despertar del diablo II
  • USA El retorno de los malditos
  • USA La colline a des yeux 2
  • USA Le colline hanno gli occhi 2
  • USA Le visage de la peur 2
  • USA O Retorno dos Malditos
  • USA The Hills Have Eyes 2
Premiéra v ČR:
12. 4. 2007
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
15 mil. USD
Tržby:
37,7 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Hory mají oči 2 je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hory mají oči 2