Madagaskar

78%
Madagaskar
Z dílny tvůrců přelomových animovaných komedií Shrek a Příběh žraloka přichází do kin další počítačově animovaný zázrak - Madagaskar. Hlavními hrdiny příběhu jsou čtyři rozmazlená zvířátka z newyorské ZOO, která by mohla do konce svých životů dostávat svůj denní příděl obdivu a krmení, kdyby zebru Martyho nezasáhla krize středního věku a on se za pomoci šikovných tučňáků nerozhodl ilegálně opustit ZOO. Jeho kamarádi, lev Alex, hrošice Glorie a žirafa Melman se za ním vydávají do newyorských ulic, čímž odstartují řetězec jen těžko uvěřitelných událostí, které je přivedou až na pobřeží exotického ostrova Madagaskar. Tady se tito rodilí Newyorčané musí prvně v životě postarat sami o sebe a naučit se přežít v divočině, což může být pro zchoulostivělého lva, potrhlou zebru, pragmatickou hrošici a žirafu - hypochondra mnohem náročnější, než by se na první pohled mohlo zdát.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
Madagaskar je další výraznou trefou do žánru animovaného filmu. Ve snímku se objeví celá řada zajímavých postav,které nejde nemilovat. V hlavní roli je sice New Yorská čtyřka,ale film si pro sebe ukradne král Jelimán a jeho sluha Morris. Snímek je sice primárně určen dětem,ale i dospělé publikum si ho dosytosti užije.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Velmi sympatický animovaný film, opravdu velmi zábavný a je vhodný pro děti i dospělé. Des už se z této party stala celkem klasika a když běží v nějaký svátek v televizi, občas nepohrdnu. Dá se tedy říci nadčasový animák, který prověřil čas sám.. 75%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Další zaměnitelný animák těžící z posedlosti dětí na hláškujících zvířatech. Průměrné, nepřekvapující a nudné. Hloupé i na tříleté dítě. Dá se to sice přečkat a výjimečně stojí za pochvalu i dabing, ale žádná větší sláva se nekoná.

Dodatečné informace

Původní název:
Madagascar (více)
  • USA Madagaskar
  • USA Madagascar
  • USA Madagaskari
  • USA Мадагаскар
Premiéra v ČR:
16. 6. 2005
Země původu:
USA
Čeština:
Madagaskar je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Madagaskar


Podobné


Powered byJustWatch