Madagaskar

78%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
Madagaskar je další výraznou trefou do žánru animovaného filmu. Ve snímku se objeví celá řada zajímavých postav,které nejde nemilovat. V hlavní roli je sice New Yorská čtyřka,ale film si pro sebe ukradne král Jelimán a jeho sluha Morris. Snímek je sice primárně určen dětem,ale i dospělé publikum si ho dosytosti užije.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7.5
Velmi sympatický animovaný film, opravdu velmi zábavný a je vhodný pro děti i dospělé. Des už se z této party stala celkem klasika a když běží v nějaký svátek v televizi, občas nepohrdnu. Dá se tedy říci nadčasový animák, který prověřil čas sám.. 75%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Další zaměnitelný animák těžící z posedlosti dětí na hláškujících zvířatech. Průměrné, nepřekvapující a nudné. Hloupé i na tříleté dítě. Dá se to sice přečkat a výjimečně stojí za pochvalu i dabing, ale žádná větší sláva se nekoná.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Kdysi se mi první Madagascar vůbec nelíbil, ale teď když tuhle sérii sjíždím znovu, tak moc nechápu proč. Je to sice pořád taková rodinná kravinka, ale fakt zábavná a hlavně dala světu ty nejprďáčtější tučňáky.
lamps
lamps
15 150 bodů
5.5
Když to v mých deseti letech vycházelo na DVD, měl jsem ten film samozřejmě moc rád. Má spoustu správně střelených vedlejších postaviček v čele s tučňáky a do češtiny geniálně nadabovanými Jelimánem a Mauricem a všechno se děje v nesmírně svižném tempu. Jenže s odstupem času zůstává jen skvělá hudba Hanse Zimmera a hodně dětinská zábava, která dospělým občas trhá uši a na jakýkoli snímek od Pixaru se vypravěčsky ani intelektuálně nechytá - celou zdejší druhou polovinu ostatně lépe podává i sotva desetiminutová pasáž 'Ryba je kámoš, ne žrádlo' z Finding Nemo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Asi na stejné brdo jako všichni animáci. Vtipné, koukatelné a s vtipnými hláškami. Skvělá zábava pro děti i dospělé.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
8
Madagaskar je jedna z tých klasík ,ktorá sa vám buď zapáčí a budete milovať celú sériu ,alebo ju budete totálne nenávidieť a budete fungovať ďalej akokeby tento film ani neexistoval.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
podla mna momentalne najslabsi pocitacovy animak, s nudnym pribehom a slabymi hlavnymi postavami, urcite horsie ako shark tale.
avenis
avenis
7 963 bodů
10
Miloučký film nejen pro děti. Především díky Magdě Landsmannové jsou dialogy vtipné a mnohé z nich se staly oblíbenými hláškami. Jedny z mých nejoblíbenějších: Glorie: Poslouchejte, musíme na ty lidi dobře zapůsobit. Usmívejte se. Dejte se do kupy. Tomu říkáš úsměv Malmane? Malman: Já se nesměju, mám prdy. Glorie: Tak na ně prď, ale usmívej se při tom. Glorie : Není vám špatně ? Melman : Mně je špatně. Alex : Melmene, tobě je špatně pořád. Alex: Co říkali? Hlavní nádraží, nebo hlavně nedráždit? (21.8.2021)
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
6
"Ták, hoši. Náš pruhovaný přítel je v ohrožení. Zdá se, že nás čeká prácička. Zapisuj to! Jsme na nepřátelském území. Kowalski! Musíme si získat přízeň obyvatelstva. Rico! Chce to zvláštní taktické vybavení. Čeká nás velké nebezpečí... Pěšák to nejspíš nepřežije." - 60%.