Dracula 3000

22%
Dracula 3000
Dracula 3000
Rok 3000. Záchranná kosmická loď náhodou objeví vrak rakety Demeter, která zmizela před sto lety. Radost z nečekaného nálezu se brzy začne měnit v hrůzu. Průzkum lodi totiž odhalí děsivé tajemství. 50 dlouhých černých rakví, uložených v nákladním prostoru, postupné mizení členů posádky - to vše nasvědčuje tomu, že se Demeter stala vražednou pastí, která pohltí každého, kdo se na ni odváží vstoupit. Tam, kam sluneční paprsky nemají šanci proniknout, stávají se upíři nezničitelnými monstry. Dokáže jim aspoň někdo uniknout?



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Dracula 3000 je totální hovadina,která se musela zrodit v nějaké pohnuté mysli. Jak jinak si to všechno vysvětlit. Ty příšerné efekty, katastrofální herecké výkony a dialogy tak hloupé,že se vám z toho bude vařit mozek. Na těch 86 minut se nikdo neobtěžoval ani vymýšlet smyslu plný scénář.Prostě hrůza
Fingon
16 886 bodů
2
Zajímavé je, že na rozdíl od děl Uwe Bolla se to dá dokoukat... od naprostého dna film zachraňuje především kamera (i když... zoom, zoom, zoom)... A hudbu dělal Michael Hoenig, skladatel soundtracku pro Baldur's gate. PS, před pár dny jsem viděl Draculu 2000... Upíří kápo z tohoto filmu mu suveréně ukradl titul nejméně charismatického představitele... To už i Leslie Nielsen z Drákulovin měl něco do sebe:-)
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
0
Neuvěřitelná SRAČKA!!! Dracula se asi obrací v hrobě!!

Dodatečné informace

Původní název:
Dracula 3000 (více)
  • NSR Dracula 3000
  • NSR Dracula 3000: Infinite Darkness
Země původu:
NSR, Jihoafrická republika, Německo, Jižní Afrika
Rozpočet:
0,01 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění