Buffy, zabíječka upírů

40%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Filmová Buffy je příšernost nejhrubšího zrna,ale aspoň z ní vzešla jedna pozitivní věc. Tou věcí je samozřejmě seriálová verze s krásnou Sarah Michelle Gellar. Slabinou filmu je podle mne režisér,který si vůbec nedokázal poradit se scénářem Josse Whedona.
Fingon
16 886 bodů
6
No já nevím, mně se Buffy - film nezdál tak špatný... bylo to perverzním způsobem zábavné, třeba už tím, že Přeučil nadaboval polovinu postav:-)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Kouknout a pryč. Jsou sice i horší ale toto nemá budoucnost.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
7
Že to tady má jen 37 %? No a co. Mně se to líbilo. Obsazení luxusní. Scénář asi taky. Největší chyba je patrně v režisérovi. Je dobře že se později věnoval spíše produkci. Tenhle film se mi zkrátka líbil a splnil celkem očekávání, které od komedie mám. Horor bych tomu přeci jenom neříkal.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
To je taková píčovina! xD Hrozně zvrácenej film. Rozhodně srandovnější jak seriál. Tenhle film je dobrej jako parodie na filmy s upírama. A tak jsem hho i bral a nebylo to až tak špatný.
Angelus
Angelus
928 bodů
4
Tento film stál u zrodu mého nejoblíbenějšího seriálu. Původní Buffy se moc nepovedla, ale scénář Josse Whedona byl i přesto celkem zajímaví.