Critters 3

41%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Po prvních dvou dílech přišel velký propad v kvalitě. Tvůrci zde začali vařit z vody za účelem vytřískat co nejvíce peněz ze známé značky. Na celém filmu to jde dost znát. Scénář toho příliš nenabízí a i proto herci nemají co hrát a jejich výkon tak působí amatérsky. Jedinou zajímavostí je tak mladý Leoš v jedné z rolí.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4
Ani jsem nevěděl, že v Critters 3 hrál mladý Leonardo DiCaprio.. těžko říct, jestli by nejraději zapomněl :) Trojka bohužel pokračovala v sestupném trendu a je ještě horší, než druhý díl. Nic nového, spíše je to více trapné a efekty Critters se nikam neposunuly.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Ty potvory snad nemají dost. To mě podržte, DiCaprio v hororu?! Mazec. Tak jako druhé pokračování je i toto o trochu drsnější a napínavější. Dost mě pobavila scénka s prdícím crittersem co se přežral fazolí.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
6
"Slyšíte to? Můžou být kdekoliv kolem nás... Nad námi, za námi nebo v zemi. Myslíte, že je to nějakej vtip? Myslíte, že je to nějaká hra? Jsou hladoví. Nedělají nic, než že žerou." Na začátku je menší rekapitulace, stříhák z jedničky a dvojky. Poté následuje klasická vata, takže spousta řečí o ničem. Až okolo 30 minuty se konečně začne něco dít. Postavy jsou nové, kromně lidského ničitele critters. To je vzhledem deb*lek, který připomíná bezdomovce. Z předchozích dílů už ale víme, že vzhled klame. Celé se to odehrává v jednom baráku. Naštval mně konec, neboť koukám s otevřenou pusou, co se děje a najednou - Pokračování příště! Jinak to není nudné jako jednička, ale není to ani zábavné jako dvojka. - 60%.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
6.5
Už ničím nové ale ještě dobře udělané. Stále stojí za shlédnutí.