Senzační prázdniny

73%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Senzační prázdniny jsou v mých očích spíše tím horším, co Louis de Funés natočil. Sice hraje svou klasickou roli pruďase, ale chybí zde něco navíc a ani nemá tolik prostoru, jako v jiných snímcích. Komedie, která neurazí, ale ani nějak zvlášť nepobaví.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
10
Nestárnoucí letní komedie s mistrem dobré zábavy Louisem de Funesem, která pobaví i po tolika letech od svého natočení. Výborné gagy, výborné excesy, výborná komika, výborná groteska. Cholerické postavy zvládal vždy na výbornou a v podstatě na tom založil svoji komediální kariéru. Jedná se také o třetí snímek, kde si zahrál i Louisův syn Olivier a koho jiného než syna ředitele ztvárněného právě Louisem, kterého pěkně pozlobí. Děj je nenáročný a tak se dá u sledování příjemně odpočinout.
avenis
avenis
8 067 bodů
7
Senzační prázdniny mi nepřipadaly tak senzační, jak stojí v názvu. Spíš potřeštěné. Více než obsah filmu mě zaujaly perfektně vytvořené interiéry, dobře vybrané exteriéry (až na tu buldozerem srovnanou plochu pro svatební veselí) a především parádní hudba Raymonda Lefevra, který je autorem hudby u všech Četníků.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Louis de Funes byl a je doteď známkou kvalitní komedie a jistotou zábavy. A ani zde nezklamal. Opět plno skvělých grimas, vtipných dialogů a hlášek a především plno vtipných situací, do kterých se dostává. Mám pro tohoto geniálního komika velkou slabost a jeho komedie zbožňuji a tahle je jedna z mých oblíbených.
Jamie76
Jamie76
4 272 bodů
8
Taková De Funesova klasika. Starý dobrý francouzsky komediální film, který opravdu pobaví
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Vcelku dobrý a zábavný snímek.Funes v dobré formě!Tento film si mě získal.Je to velmi dobrý a celkem komický snímek s nestárnoucí francouzskou filmovou legendou Funesem!
pitryx
pitryx
1 262 bodů
9
Klasický pan Funes s partou oblíbených herců, kteří jsou vidět i v dalších filmech s tímto excelentním komikem. Řada zamotaných situací jen nahrává bezpočtu gagů a veselých situací. O dabingu snad ani netřeba vůbec psát. Pan Filipovský je prostě naprostá mega hvězda. Opět hluboká poklona oběma mistrům.