Sissi a Yetti

55%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Opravdu hodně slabý animák,který není bohužel tak zábavný jak by sám přál být. Animace byla přinejlepším průměrná a celkově to ne mne působilo mdlým dojmem. Od Herbiga jsem čekal mnohem víc,protože má skvělý smysl pro humor což dokázal např. v Manituově botě. Myslím,že 35% je zcela zasloužených.
Fingon
16 886 bodů
4
"Otvor ženského těla na P na čtyři písmena. - Vodorovně, nebo svisle? - Vodorovně. - Tak to bude pusa." No to si snad děláte koz...í příběh, ne? Sissi a Yetti jsou animákem podobně nevkusným, i když i tenhle německý paskvil je o maličko lepší než šílené Pověsti staré Prahy. Zapomeňte na to, že byste k tomu mohli posadit děti.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Humorná pohádka.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Němci jsou příšerný úchyláci! Hrozně úchylnej animák s hromadou narážek a příšernou grafikou. Ale těch narážek tam je tolik, že přivřu oči nad hroznou animací a dám ****! Skvěle jsem se bavil!
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
2
Vzhledem k tomu ze to vypada jako pohadka pro deti, je nevhodna a detem bych ji nikdy nepustila. Ma- li nekdo rad paradodie tak to ujde, jinak nedoporucuji
Peter12
Peter12
810 bodů
2.5
Veľmi slabučký animák,keď pri polovici filmu zaznelo THE END tak som si vydýchol že konečne to utrpenie skončilo ale nie pokračovalo to ešte asi 40min.Strašne divný humor,ktorý ma vobec neoslovil.Hádam tri krát som sa zasmial a to si myslím že je dosť málo.Animácia bola neskutočné zlá a tej trápnosti som v animáku už dlho nevidel.Už len dodám,Že tento film je čistá vykrádačka na iné filmy tzv.veľmi zlá paródia
Teweska112
Teweska112
77 bodů
1
Opravu jeden z nejhorších animáků co sem kdy viděla. Ani sem to ani nedokoukala do konce jak to bylo špatný. Animace slabá a ten "humor" nebyl vůbec vtipný.