Garfield ve filmu

54%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Ne ne ne ne a ještě jednou NE. Tenhle formát Garfieldovi vůbec nesluší a na velkém pláně přišel o svou pověstnou povahu. Děti co neznají komiksovou předlohu budou nadšené a nejspíš se i pobaví,ale já prostě nedám dopustit na komiksovou formu,která dokáže skvěle vystihnout Garfieldovu povahu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
2
Celkem nudná ztráta času, která kreslenému seriálu a komiksu nesahá ani po kotníky. Z relativně chytrého cynického humoru je infantilní plácání v rozmatlaných těstovinách.
Fingon
16 886 bodů
6
Garfielda (kresleného) mám rád, a to jak komiks, tak animovaný seriál. Hraný film mu moc nesedí... a Bill Murray je tak příšerně pasivní, že i český dabing v podání Čecha je mnohem lepší...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Pravé přátelství psího kamaráda s animovaným kocúrem :-D Pobavilo, ale děj byl stejně tak lenivý jako ta kočka.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Garfild,legenda mezi komiksi se možná zdálo jako divný ale celkem normální krok ho převěst do film ale celekm musím uznat že se film povedl a to jak jeho legendárníma hláškami nebo jeho zpracováním příběhem jde o slušnost a herci jsou velmi dobří a i CZ dabing a to hlavně Petra Čecha je boží.
Ombak_Penari
2 764 bodů
4.5
Sorry, tohle prostě a jednoduše není TEN Garfield...
samik
324 bodů
Film povedl a to jak jeho legendárníma hláškami nebo jeho zpracováním příběhem jde o slušnost a herci jsou velmi dobří a i CZ dabing a to hlavně Petra Čecha je boží
losos1997
9 bodů
Velmi se mi líbil.