Medvědí bratři

75%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
7.5
Když jsem byla malá, Medvědí bratři bývali mojí top pohádkou. Toto okouzlení už sice vyprchalo, nicméně pro mě zůstávají nostalgickou záležitostí a doufám, že mezi zapomenutými disneyovkami neskončí. Cením si originálního a milého (když si odmyslíme pár zásadních momentů) příběhu, naopak hudba se až na výjimky neshoduje s mým ideálem.
alexik789
2 512 bodů
7.5
Můj oblíbený animovaný film, který se bude líbit dětem i dospělým. Děj je okouzlující, pomalu mi to připomíná i Pocahontas, ale myslím, že tohle je ještě lepší. Děti si ho opravdu zamilují a je záruka, že se bude líbit i dospělým.
harry456
harry456
2 437 bodů
6
Krásný animovaný film, který si zamilujete.
karlik4801
1 942 bodů
10
Krásně, no ne krásně, nádherně udělaná pohádka. I když smutná. Walt Disney sice není co býval, ale Medvědí bratři se opravdu povedli. Tento animák nabídne i pár vtipných scén, ale co je hlavní, zabaví to všechny generace. Není to animovaný film určený pro děti, kde se všichni perou a mlátí, např. Madagascar 2. Shrnu to tak, že Medvědí bratři jsou úžasná rodinná srdcovka.
Nykrous
1 107 bodů
9
Tak jsem si po více než 10ti letech dal opáčko a musím tedy říct, že je to slabší než si pamatuji. Hlavním důvodem je ta krátká stopáž, která je podstatě v každém starším animáku. A největší roli v zamilování se do postav a toho příběhu tu hraje spíše nostalgie. Co mě však vůbec nezklamalo, byla hudba. Za mě jeden z nejlepších soundtracků k animáku co jsem kdy slyšel a ta hudba absolutně perfektně vystihuje každý okamžik, pocity i ta místa. Jak tedy řikám sám o sobě by ten film zas tak dobrý nebyl, ale nostalgie v tom zahrála svoje a já se prostě z toho příběhu naprosto roztavil. 9/10
Senkys57
Senkys57
973 bodů
9
Příspěvek obsahuje spoiler!