Smrt přichází v bílém

65%
Smrt přichází v bílém
Pro Franka a jeho rodinu jsou Vánoce důležitým dnem v roce. Už 20 let je slaví tradičním způsobem. Ale tentokrát se rozhodnou pro malou změnu. Ještě však netuší, že udělali velikou chybu, za kterou zaplatí. Noční můra v podobě mystické ženy v bílém, která prochází nočním lesem a zanechává za sebou smrt, právě začíná... Děsivé černé auto s neviditelným šoférem odváží své oběti přímo do temné noci. Panika a šílenství. Vánoční svátky se mění v peklo...



xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
Kdyby přišel konec se zajímavější pointou, bylo by to špičkové. Černý humor bez nějakého zvláštního tlačení na pilu bezchybně funguje, herci jsou velmi sympatičtí a opravdu mě mrzelo, když vyklízejí pozice. Hodně příjemný film.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Příznivci daného žánru budou jistě spokojeni, protože po hororové stránce je to zvládnuté výborně, atmosféra je po většinu filmu dokonale napnutá a těch několik vtipných hlášek a humorných situací ji v žádném případě nemůže narušit. Ale žádný hororový kult v tom rozhodně nehledejte, na to je tento snímek příliš béčkový, průhledný a klišovitý. Ne, žádný šokující trhák to není, ale jako napínavá a svižná duchařina to funguje skvěle.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Tak tedy nuda. Vtip v tomto hororu byl fajn tak jako povedená pointa na konci. A dál? To je asi tak vše co mě udrželo ''naživu''. Vraždy laciné, napětí mizivé a nuda všude kolem.

Dodatečné informace

Původní název:
Dead End (více)
  • Francie Smrt přichází v bílém
  • Francie Dead End
  • Francie Atajo al infierno
  • Francie Rota da Morte
  • Francie Smrť prichádza v bielom
  • Francie Zsákutca
Země původu:
Francie, USA
Rozpočet:
0,9 mil. USD
Tržby:
77 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění