Muži v černém 2

67%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Druhé pokračování Mužů v černém není takový průšvih jak by se na první pocit mohlo zdát. Sonnefeld se jen snažil za každou cenu předčít první díl a to byla chyba. Ve "vtipných" pasážích se až moc tlačí na pilu a někteří herci působí jako karikatura verze z prvního dílu. Ale ústřední duo je stále fajn a přes to všechno jsem se ještě bavil.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Není to taková pecka, jako první díl. Druhý díl šikovně navazuje co se dvojice agentů týče, ale příběhově je to slabší. Hlavní záporák mě také nebavil tolik, jako v předchozím díle. Stále je to slušná akční popcornovka, která většinu diváků neurazí ani dnes. 70%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Vše, co fungovalo v jedničce, je tu naprosto otravné. Jeden z nejzbytečnějších filmů všech dob.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5
Jednička měla našlápnuto a kdyby se více zapracovalo na scénáři bylo by to super. Dvojka je ale průšvih, ale ve srovnání s dementní trojkou je to pořád ještě dobrý. Ale už skutečně ne moc. Scénář je napsaný ještě mnohem vágněji, vtipy moc nefungují a celé to jede na půl plynu a někdy to hodně brzdí.
lamps
lamps
15 156 bodů
4.5
Dost ubohá snaha o vtipné a zábavné sci-fi. Hlavně úvodní část je fakt utrpení a myslel jsem, že to nedokoukám. Pak naštěstí nastoupí Tomy Lee Jones, ten debilní čokl je konečně odstrčenej do pozadí a z hnusného mišmaše v první půli se snímek alespoň trochu naladí na tu správnou notu. Ovšem pak přijde ten"velkolepý" akční závěr, který je všechno, jen ne nápaditý a zábavný, a moje mínění je zase sraženo hluboko na dno. Ani nechci vidět připravovanou trojku...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Super komedie o šmejdu z vesmíru. Sranda až na půdu. Jeden z nej komedií vůbec.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Dvojka se snaží být vtipná, ale je to to nejhorší, co mohlo tady vzniknout. Vtipy jsou blbé a až na několik slibných momentů se jedná o špatný vtip.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
6
Heavymetalové tempo, s jakým vás ústřední dvojice (rozuměj Smith – pes Frank) chrlí ultravtipné hlášky bohužel nezakryjí obrovské scénářové díry a hlavně tu největší – totiž že se u MIIB v tom zmatku a honičce za nejkomičtější situací jaksi pozapomnělo na děj. 3 hvězdičky jsou hlavně za naplněný motiv Michaela Jacksona a Frankovy zkažené zuby. MIIB je klasický případ do nebes hypované záležitosti, u které jsou nejdůležitější zákulisní informace, kdo za kolik a tak dále a na filmu jako takovém už tolik nezáleží. Velmi odfláknutý sequel
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
4
"Bla, bla, bla. Líbí se ti. Fenka to zrovna není, ale je pěkná, to jo." - "Mám si nechat radit od čokla, který se honí za vlastním ocasem?" - "Tak bacha! To je diskriminace psů. To nemám rád!" Super pobavilo - Efekty a triky oproti jedničce jsou daleko lepší, stejně jako hlášky. Nejvíce oceňuji sexy záporáčku (Lara Flynn Boyle), která v tom černém outfitu vypadala skvostně. "Dobře, navrhuji, abychom to rozehráli ve stylu dobrej polda - špatnej polda. Ty vyslechneš svědky a já budu vrčet." Nesmím zapomenout na mluvícího hafana i ten to slušně rozbil, nicméně stále slabší průměr. - 40%.
kedl
kedl
6 380 bodů
3.5
Ještě větší kravina než jednička.