Kluci to taky chtěj... a pořád!

30%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
0.5
Mám takové tušení,že scénář k tomu filmu pomáhal psát právě scénáristův penis. Tenhle nechutný a trapný pokus o film se nedá ani brát vážně. Tobias Schenke je odpudivej slizoun na kterého se hodí dívat maximálně skrz prsty. Snaha vyrovnat se americkým teenage komediím se němcům v tomto případě krutě vymstila.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Němci... minule chtěli zničit svět fyzicky, teď na to jdou oklikou. S pár takovýmihle filmy mají mnohem větší šanci, protože něco obdobného bych znovu asi nepřežil.
Fingon
16 886 bodů
2
Film je umění. Teenagerovská komedie je film. Teenagerovská komedie není umění. Takže se to naučme nazpaměť a opakujme si to pokaždé, když se na nás něco takového vyvalí (přestává to, přestává, jásejte!). Nyní se podívejme blíže na tento exemplář. Za zmínku v dobrém stojí jen Mia Paradisová svou krásou a její sprostá babička svou úžasnou chutí na alkohol, po němž páchá strašné věci (třeba prošťouchávání záchodu vibrátorem). Takže zapomeňme na to, že jsme něco takového viděli, bude se nám lépe spát.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
0
Kluci to chtěj...a já už tohle nechci nikdy vidět!
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
0
Holky to chtěj taky jsem si v rámci možností celkem slušně vychutnal, ale tenhle kousínek je jedním z nejotřesnějších zážitků mého skromného a bídného života. Proč točíte takové filmy? PROČ? I plesnivá skíva chleba musí nad tímto druhem humoru ohrnout drobek...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Odpad je možná až příliš a moc často ho nedávám, ale jedna hvězda je taky moc, ale nakonec tu jednu dám, protože jenom přece je zde pár momentů, u kterého se zasměju, ale možná šlo o momenty, které zrovna nebyli točeny v tom směru, aby byli směšné. No jde vidět, kde se němci opět inspirovali a natočili komedii ve stylu amerických prciček a dalších prcičkám podobných filmů, ale natočili zkrátka po německy a dokonce do toho přimotali i nějakej fekál, čímž myslím scénu, kdy ta odporná ožralá babička má průjem a ten osel Florián se schovává ve skříni a ona pomocí vibrátoru se snaží od ucpat záchod, tahle scéna je přímo fekální a odporná a přiznávám, že mi bylo zle. Zbytek filmu taky nestojí za nic. Všechny scény jsou trapné a tak nějak nucené. Herci odporní, nechápu obsazování Diana Amft do rolí "nejhezčí dívka ve filmu" mě osobně se přímo hnusí. Dále mě vytáčel do nejvyšších otáček ten špekoun co hrál toho německého Stiflera a říkal si Red bull, další odporná postava, která mě sice parkrát rozesmála, ale to jeho předstírání svého dvojčete bylo příliš ( možná to bylo dabingem, ale i tak nechápu ty holky, že mu to věřili). Jednu hvězdu dávám opravdu jen za to, že jsem se zasmál u pár momentů, ale jinak jde o odpornou fekální německou rádoby prcičkovou komedii.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
4
RedBull typově přesně vystihl jednoho mého kamaráda, takže i kvůli němu hvězda navíc. A vlastně jsem se i docela bavil.