Závada Blair Witch

14%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
0.5
Těžko říct ve které choré hlavě vznikla myšlenka na tento počin,ale každopádně neměla být nikdy zrealizovaná. Tahle parodie na Záhadu Blair Witch,nebo Vřískot neměla nikdy vzniknout. Jen těžko hledám slov,abych vyjádřil jak blbý to bylo. Je to jen parazit přiživující se na slávě The Blair Witch Project.Dalo mi to hodně zabrat,abych to vůbec dokoukal dokonce.
Fingon
16 886 bodů
6
Zajímavý počin, který si ale nejvíce užili samotní tvůrci. Ti zvolili poměrně neokoukaný přístup - místo jednoho příběhu se scénami parodujícími původní Blair Witch vytvořili scének několik, s různým obsazením a v různém prostředí (hehe), toto pásmo pak propojili gagy s běžící kamerou v lese, která se zastaví vždy jen na pár vteřin (třeba na stole, za kterým sedí Big Foot) a scénkami z dalších dvou "pořadů" - v jednom se zpovídají slavní filmoví vrazi, ve druhém na způsob teleshoppingu propaguje ženská prapodivné předměty za přemrštěnou sumu. Následující pasáž obsahuje spoilery, ale třeba se díky ní najdou zájemci, kteří film přece jen budou chtít shlédnout. Samotných příběhů utahujících si z originálu je šest - The Watts Bitch project, odehrávající se v ghettu a který mi přišel nejvtipnější (a ne jen proto, že štáb je okraden přímo v průběhu natáčení o kameru, nocují na ulici, bloudí kolem té samé prádelny a nakonec jim ukradnou stan hned poté, co z něj ráno vylezou), The Griffith witch project, kde si holčina vymyslí legendu o šílené herečce co vraždila rivalky pod hvězdárnou, na které se natáčel Rebel bez příčiny - a její štáb si z ní dělá jen srandu, poněkud trapný segment s Pauly Shorem (kdo ten chlap je), který tvrdí, že se zúčastnil castingu na původní film a pak si na natáčení hraje sám, nechá si kapat do očí umělé slzy a snaží se osouložit přítelkyni trpaslíka, která nemluví proto, že na mluvení už nezbyly peníze, přičemž stan si postaví přímo v kině), trapný Blair Underwood project, ve kterém se tři herci vydají hledat zmíněného člověka a nabídnout mu scénář, The Bel Air Witch project, kde se účastníci pohybují po místě obydleném celebritami (a ráno se jim před stanem vyvenčí pes, skeč "tohle tu ráno nebylo" mě dostal do kolen) a nakonec Willie Witch project, kde jsou účastníky jen černoši. V kině by tento pokus neměl nejmenší šanci, na videu s partou kamarádů - hlavně těch, kteří měli vůči Blair witch určité výhrady - by to nemuselo být zas tak špatné.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.