Maniac Cop III - Odznak mlčení

48%
Maniac Cop III - Odznak  mlčení

Důstojník Mat Cordell byl pohřben. Šamanský kněz ho však pomocí černé magie přivede zpět mezi živé. Mezitím je drogovým závislákem přepadena lékárna, kam přijíždí jako první policistka Kate. Z vysílačky se o přepadení dozví také dva bulvární reportéři, kteří celou akci natáčejí. Po nešťastné přestřelce zůstavájí na místě dvě oběti a policistka v kómatu. Reportéři schválně setřihají celý záznam tak, aby byla zdiskreditována policistka z brutálního zásahu. Mat Cordell je tentokrát odhodlán pomstít se zkorumpovaným úřádům a očistit jméno policistky… Poslední pokračování hororové krimi série. (pfa)




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
7
Třetí snímek je krapet slabší než oba předchozí, ale co se týče akce a napětí, pořád se drží své nastavené úrovně. Tentokrát příběh více sází na akci než na hororovou atmosféru, takže je tu více drsných přestřelek, napětí a jedné dobře odvedené automobilové honičky na konci celého dějství. Daleko více v popředí je tedy tentokrát detektiv Sean McKinney v podání Roberta Daviho, než mstící se Matt Cordell, kterého si opět střihl Robert Z'Dar, i když je stále hlavní postavou. Dějství upozorňuje na špinavou práci reportérů v terénu v zájmu vlastního zisku, kdy jsou ochotni pošpinit i dobré jméno policistky a to přeci Cordell nemůže nechat jen tak. A pochopitelně ani korupce představitelů města nesmí chybět. Šamanské vsuvky se zdají být zbytečné, ale vzhledem k faktu, že byl Cordell šamanem vzkříšen, to bylo v podstatě nutné. Místy se děj zdá být natahovaný, ale přijde na to, jak takovou scénu divák pojme. Rozhodně je to v zájmu většího napětí a je otázkou, jestli se to skutečně povedlo. Ne, tentokrát se tradice špatného třetího dílu série minula účinku. Maniac cop 3 nepatří vyloženě mezi hororově akční pecku, ale špatný rozhodně také není.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Slabota, slabota a opět slabota viz. trefný komentář od ''movie''. Nevýrazný slasher, nic co by diváka zvedalo z křesla. Chudák Maniac Cop, toho už snad pohřbily v tomto díle doslova svým dějem.

Dodatečné informace

Původní název:
Maniac Cop 3: Badge of Silence (více)
  • USA Maniac Cop III - Odznak mlčení
  • USA Maniac Cop 3: Badge of Silence
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Maniac Cop III - Odznak mlčení