Smrt stopařek

68%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Tenhle kriminální příběh natočený na základě skutečné události už se stal evergreenem našich televizních stanic a nutno podotknout, že i já často nechám Smrt stopařek běžet na mé TV a vůbec mi to nevadí, že jsem snímek viděl dejme tomu desetkrát. Dobrá práce.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
9
pro mě top v českém kriminálním filmu, které obstojí i v evropské konkurenci. Neskutečně napínavá studie psychopata Somory, která není vůbec trapná a závěrečné finále správně akční. Vynikající herecký výkon poslkého herce Marka Perepeczka v hlavní roli.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Dobré krimi s reálným dějem. Tento film mě upoutal do křesla a pustil mne až po skončení. Nenudí.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
70tkovy pokus o thriller, ktory ma viac menej nechal chladny i napriek solidnemu Polskemu zaporakovy Perepeczkovy a slusnej hudby od Svobodu (urcite inspirovanou Goblinom).
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
9
Tento film mě tedy "dostal"! Byla jsem na něm v kině a jestli jsem někdy měla snahu dostat se někam stopem, po tomto filmu mě veškeré takové představy opustily, a to na celý život. Jindřich Polák skutečně uměl, což dokazuje prakticky každý film, na němž se režijně podepsal. Ještě že vybrali na roli vraha polského herce, protože jakýkoliv náš by si nemohl jít koupit do obchodu ani rohlíky!
kawa
3 388 bodů
6.5
Kriminální drama z pohledu vraha stopařek a násilnického soféra. V podstatě od začátku ví divák kdo je vrahem, ale neví jak jej dopadne policie. Námět ale nebyl dotažen do nějaké výrazné pointy, jen byly naznačeny některé celospolečenské problémy v šedé komunistické realitě. Z dnešního pohledu spíše pro nostalgické diváky.
miza
miza
2 336 bodů
7.5
Skutečný vrah dostal asi tenkrát trest smrti.