Smrt jí sluší

73%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
První polovina filmu není nic zvláštního, v druhé polovině filmu se konečně začíná něco dít a je to tak trošku hororová legrace. Dobré, ale u mě tento film nějak zvlášť nezabodoval. Obsazení skvělé, tak si myslím, že z toho šlo "vymlátit" o něco více.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Vtipné, stylové, do jisté míry možná nedotažené, ale rozhodně zábavné a naprosto uspokojující. Navíc skvělí herci...
olga-pu
20 075 bodů
10
Krásný film.Hezký jsem si zasmála.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Zábavný film s perfektním obsazením a jakousi tou atmosférou. Od samotného začátku až do úplného konce jen samá zábava.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
8
Temná čierna komédia ,ktorej nič nie je sväté a robí si prdel zo všetkého. Pre social justice warriorov bude pozeranie filmu rovnaké utrpenie ako pád zo schodiska ,alebo prestrelenia hrudníka dvojhlavňovou brokovnicou....alebo ako počuť nekorektnú pravdu... Ak si chcete odskúšať akoby to dopadlo keby sa spojil burtonov humor a ten z Red Dwarf potom tu máte toto.... a som jediný ,kto nespoznal v tomto filme Bruca Willisa?
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6
Slušný film čistě jen pro zábavu, ale trio Meryl Streep, Bruce Willis a Goldie Hawn nepředvedlo nic převratného. Osobně nechápu vysoké hodnocení tohoto filmu. Triky docela dobré, ale stupiditu toho děje rozhodně nezachrání. Když film skončil a objevil se nápis THE END, říkala jsem si, že tento nápis celému filmu sluší ze všeho nejvíc!
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
8.5
Smrt jí sluší je film s perfektním hvězdným obsazením, nápaditým námětem a vcelku úsměvným scénářem, ale mně osobně tu něco chybělo. Nějaký náboj, který by dodával filmu štávu. Speciální efekty jsou na svou dobu dobře zvládnuté a líčení Hawn a Streep je působivé, o tom žádná. Zkrátka film, který si dělá značku hlavně prvotřídním ánsámblem, ale prostě mě nevyděsil, nepřivedl do úžasu, ani nerozesmál natolik, kolik bych si přál, což je u hororové fantasy komedie trochu problém.
bidlobox
3 802 bodů
8
Jeden z filmů, ve kterých se dokonale vyřádilo tehdejší trikové impérium, Lucasova společnost ILM (Industrial Light & Magic). Vůbec tady nebyl problém zakroutit manželce krkem nebo jí prostřelit skrz naskrz aniž by to chuděra jedna nepřežila. I když na konci příběhu obě ústřední hrdinky (představované Meryl Streep a Goldie Hawn) nevypadaly už moc k nakousnutí - nic se nemá přehánět. Ve filmu září mladší verze Bruce Willise (ještě ne zcela holohlavá), takže pro jeho fanynky must see film. A kdo hledá věčný pramen života, ať se na to taky jukne.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Tenhle film fakt nemusím.Ještě,že v něm hraje Willis.Trochu smutný a ponurý film.Jinak celkem ujde.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
10
Čierna komédia o tom, čo postihne každého z nás a i o to, že aj smrť má svoj zmysel.