Železný Schwarzenegger

69%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Dokument o člověku,který dal světe kulturistiky svou nynější tvář. Arnold zde ukazuje jaká dřina se za všemi těmi svaly skrývá,ale taky zde ukazuje zcela jiný pohled na tyhle muže osázené svaly. Snímek nás také zavede do zákulisí a ukáže nám jak to v reálu chodí bez nějakého zkrášlování. Arnieho kamera doslova miluje a on po celou dobu působí jako ten prima chlapík od vedle. Bez úsměvu na tváři by jste ho zde jen těžko hledali a navíc je velmi přátelský i se svými soky.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
9
Lepší celovečerní snímek o světě kulturistiky snad už ani není. Pětinásobný držitel titulu Mr.Olympia Arnold Schwarzenegger je zde sice hlavním aktérem, ale rozhodně se to netočí všechno kolem něj. Máme možnost se obstojně podívat do zákulisí tohoto opravdu vyjímečného sportu se všemi svými klady i zápory. Dokument hlavně doprovází v té době osmadvacetiletého Arnieho na cestě za jeho 6. titulem. Těžko říci jestli to není vlivem kamery, ale po celou dobu je usměvavý, přátelský, nechová se jako borec povýšeně a naopak dokáže svým rivalům toužící ho z vrcholu sesadit směle poradit. Projdeme si tak sním tělocvičny, dozvíme se něco o pozicích během soutěže, uvidíme veškeré přípravy a soutěž samotnou. Řekl bych, že tímto snímkem určitě získala kulturistika na daleko větší popularitě, než kdy před tím měla.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
The winner... One and only... Arnold Schwarzenegger! Zajímavý dokument, to bezpochyby. Kdyby mě jakkoli zajímala kulturistika, určitě bych dal plný počet. Čekal jsem hru na falešnou skromnost, místo toho je tu chlápek, co je lepší než ostatní, moc dobře si to uvědomuje a moc rád o tom mluví.
lamps
lamps
15 150 bodů
9
Arnold je prostě jediný a jedinečný, stejně jako tenhle dokument. Fanouškem kulturistiky v žádném případě nejsem, ale tohle mě opravdu zaujalo a oslovilo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
9
Skvělý dokument, jen škoda že sletěl tak zběžně a neukázal i detaily. Arnold je můj idol a tak i tento dokument o něm je pro mne cenný.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Za mlada to byl hrozný hovado, ale je dobrej. I´ll be back.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
9
Arnold Schwarzenegger den před Olympií: "Dnes jsem volal mámě,že jsem to vyhrál"
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7.5
Arnold je ve světě akčního filmu stejný držák jako Jaromír Jágr na zaoceánském ledě. Oba ve svém oboru zaznamenali nejrůznější změny a tlaky, vyrovnali se s různými trendy i moderním „stylem hry“. A oba dodnes dokonale baví a fascinují své publikum. Arnold je osobnost. Má úsměvná gesta, vytříbený smysl pro humor, sebejisté vystupování, desítky rolí, za které by jiní herci zabíjeli. Ale před všemi těmi „I´ll be back“ nebo „Došla ti pára, Bennette?“ byl sakra důležitý díl Arnoldova života: sportovní, kulturistický, znovu sakra úspěšný. A tady je nám nabídnutý na zlatém podnose, vtipně, svižně, zajímavě, takže stačí sednout před televizi a sledovat chlapíky (samozřejmě zveličuji), kterak se obdivně prohlíží v zrcadle.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
8
Četl jsem, že Schwarzenegger býval kulturista. Ani jsem si to nepředstavoval, ani nechtěl. Byl dobrý jako nabouchaný herec. V té kulturistice byl určitě taky dobrý, ale je to sport, který se mi moc nelíbí, protože lidi pak vypadaj úplně nepřirozeně, jako vlašský ořech. Ty svalnaté struktury se mi prostě nelíbili, ale jako dokument o dobrém herci, dobý.
Alanna
Alanna
2 144 bodů
10
Železný muž s železnou postavou :)