Slunce, seno a pár facek

71%
Slunce, seno a pár facek
Opět se vypravíme do svérázné jihočeské vesnice Hoštice, abychom se setkali se známými postavami. Jedná se o rodinu Škopkových a její trable s připravovanou svatbou dcery Blaženy s Vencou Konopníkem. Všechno se zkomplikuje, když Blaženina zhrzená sokyně v lásce Miluna využije situace kolem nemanželské dcery živočicháře Bédi s někdejší instruktorkou autoškoly Gábinou a potvrdí živočichářovu lež, že dítě je Vencovo. Všeobecný zmatek, vyvolaný nesmiřitelným bojem Škopkových s Konopníkovými, ještě zesílí, když přijde zpráva, že televize chystá reportáž z místního JZD. V příběhu, plném bláznivých gagů, slovní i situační komiky, se setkáme i s dalšími známými - farářem Otíkem, pobožnou Cecilkou, zpívající paní učitelkou Hubičkovou, předsedou JZD, živočichářem Béďou a dalšími. (TV Nova)



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
Nestává se moc často,aby byl druhý díl lepší než první,ale v tomto případě se to Zdendovi podařilo. Já u tohoto pokračování brečel doslova smíchy. Každá scéna ve které vystupuje paní Růžičková je k popukání,no a závěrečná fackovací scéna,tak to je totální úlet,kterej mne vždy dokáže pobavit.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
9
I když nejsem příznivcem laciného humoru, za který je ten Troškův považován, tak je pro mě trilogie Slunce seno . . . . kultovní. Viděl jsem to možná 30x,40x, ale přesto se vždy zasměju. Považuji tuto trilogii za vydařenou. Občas se tam nějaký ten kýč objeví, ale klasik a flegmatik Škopek to je prostě nádhera :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Tohle už je oproti jahodám dost křečovité, ale pořád o míle vepředu před stupidním posledním dílem.


Dodatečné informace

Původní název:
Slunce, seno a pár facek (více)
  • Československo Slunce, seno a pár facek
  • Československo Slnko, seno a pár faciek
  • Československo Sun, Hay and a Few Slaps
  • Československo Sun, Hay and Slaps
Premiéra v ČR:
1. 7. 1989
Distributor:
Ústřední půjčovna filmů
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Slunce, seno a pár facek je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Slunce, seno a pár facek


Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch