Slídilové

70%
Slídilové
Plakát traileru

Počítačový expert Martin Bishop šéfuje týmu odpadlých hackerů - včetně bývalého agenta CIA, šikovného vědátora, mladého génia a slepého odborníka na odposlech, kteří jsou pravidelně najímáni na testování ochranných systémů. Avšak Bishopova minulost jej stále pronásleduje. Vládní agenti začnou slídili vydírat a natlačí je do tajné operace s cílem vypátrat nedosažitelnou černou skříňku. Za pomoci Bishopovy bývalé přítelkyně, se ji týmu podaří objevit. Jedná se o zařízení, které je schopno nabourat se do jakéhokoli počítačového systému na světě. Bishopaův tým se pustil do jednoho z nejnebezpečnějších úkolů jejich života.




Pete69
Pete69
29 102 bodů
6.5
Z tohoto snímku jsem vnitřně rozpolcený.. obsazení skvělé, nechybí napětí a náboj, jen jsem se ve scénáři celou dobu ztrácel a ve výsledku mi přišel snímek dosti zmatený.. jako by celou dobu děj hledal sám sebe. To, že informace a ovládnutí dat je klíčem k moci trefili tvůrci už na začátku devadesátek, takže téma stále aktuální.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Hvězdně obsazená špionská detektivní komedie, ve které se mísí chytrý scénář, sympatické herecké obsazení a svižná akce. Phil Alden Robinson si zde ještě před hitem Nejhorší obavy vyzkoušel špionský žánr, ve kterém měl dostat určitě víc příležitostí, než nakonec dostal.
farb
farb
2 064 bodů
8
80%. Sice zaokrouhleně, protože nějaká dějově slabší místa by se našla, ale ta bohatě vyváží tahle boží a sehraná parta.

Dodatečné informace

Původní název:
Sneakers (více)
  • USA Slídilové
  • USA Sneakers
  • USA Sliediči
Premiéra v ČR:
14. 1. 1993
Země původu:
USA
Rozpočet:
23 mil. USD
Tržby:
105,23 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Slídilové je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch