Tohle je Sparta!

45%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3
Tak a je to tady zase. "komediální" režisérské duo Friedberg - Seltzer natočili parodii na filmový hit 300. Tak je u této dvojce zvykem opět parodují přímo postavy a scény,které jsme mohli vidět v originálu. Samo sebou,že to není vůbec zábavné,ba naopak trapné. I tak je to snesitelnější než většina filmů této dvojce.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Zřejmě by to mohlo být horší, jen mě ale opravdu nenapadá jak a čím. Moje fantazie(díky bohu) nesahá tak daleko...
lamps
lamps
15 156 bodů
3
Další z řady moderních, rádoby vtipných parodií, jejichž dementní humor leckdy předčí i ta nejhorší a nejšílenější očekávání. Snyderovo 300 se mi vůbec nelíbilo, Tohle je Sparta má alespoň svůdnou Carmen Electru, několik trochu povedenějších odkazů a skutečně ďábelského Xerxa. Jinak děs, bída a stupidita každým coulem...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Směšná parodie 300: Bitva u Thermopyl. Za bláznivosti bez hranic a trapnost.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
0.5
Pár narážkám na 300stovku jsem se z počátku zasmál, ale s postupem času převládl pocit hořkosti. Fekální forky se začaly střídat s nechutnostmi a infantilitami, případně jejich vzájemným mixem. Nejlepší film Kevina Sorba. Hrozně jsem se těšil na titulky, ale trvaly bolestných 18 min, s předěly.
hrumsrt
hrumsrt
9 279 bodů
0
Typická parodie, se kterými se v jistých letech roztrhl pytel... Původní 300 považuji za naprostý skvost akčního a i historického žánru! Všechna pozitiva originálního filmu jsou tady úplně tragický a naopak tady jako negativa. Asi už stárnu, když jsem to dnes po letech prošel s kamennou tváří. Lena Hedley > Carmen Electra! 0%
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
Ta nejhorší parodie, kterou jsem snad v životě viděl. Ono to vlastně parodie ani není, spíše připitomělé zesměšňování a utahování si z filmů jako 300, Spider man. Našroubované, vnucené vtipy, které samozřejmě vtipné nejsou, například z Britney spears, Paris Hilton, které do děje vůbec nezapadají a jsou zde naprosto vnuceně a nesmyslně. Jediné, co bylo vtipné, když si Kevin Sorbo udělal srandu sám ze sebe a jediné koukatelné snad tělo Carmen Electra, ale i tak je to málo i na tu jednu hvězdu.
Alaitos
Alaitos
5 367 bodů
0
Takhle se vydelavaji penize! Film ma bez zaverecnych titulku jen neco malo pres hodinu a pusobi velice amatersky, co do hereckych vykonu, i co do celkoveho zpracovani a vizualnich efektu. Presto behem prvniho tydne v americkych kinech vydelal 17 milionu dolaru, takze se obavam, ze podobnymi kravovinami nas budou jeho tvurci zasobovat i nadale.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
2
Parodie na 300:Bitva u Thermophyl mi přišla až moc přehnaná. Některé vtipy byly až extremní a vážně si nemyslím, že pobavily.
kubas369
4 086 bodů
0
Hm hezky nevtipné a trapné i natrapárnu.