Pan tělocvikář

55%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
Vážně vtipný snímek ve kterém hraje prim Billy Bob Thornton. On ty role hajzlíku má prostě v krvi a i zde předvádí co je v jeho silách. Z dalších herců bych ještě vyzdvihl Ethana Suplee jenž tady opět hraje Randyho z Jmenuji se Earl. Pokaždé,když se objeví na scéně,tak skvěle pobaví. Seann William Scott je zde za slušňáka,ale to rozhodně neznamená,že by nebyla jeho role vtipná. Právě naopak! Závěr je až příliš na sílu morálně poučný,ale to mi zas tak nevadilo.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
7
Komedie která nejen baví,   ale i poučuje. Matku máme   jen jednu, máme ji rádi a   nenecháme ji napospas   despotickému tělocvikáři,   který v našich myšlenkách   nechal chmurné vzpomínky na   dětství. A já se vcelku   bavil. Příběh nezadrhává,   humor není agresivní a   občas neškodně přeskočí   do crazy. Dojde i na citovou   stránku, která tu   nevyhlíží trapně.   Průměrný film, který   neuškodí a který rozhodně   stojí za zhlédnutí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Pro mě celkem nesympatická komedie s překvapivě slabým Scottem ( tahle postava dospělého dítěte stále se držícího máminy sukně asi nebyla to pravé - potřebuje hláškovat a tady se k tomu moc nedostával) , která je postavená na jednoduchém a podivném nápadu - vzájemném soupeření s Thorntonem o jednu ženu. No prostě to moc nefunguje. 2/10