Brüno

55%
Brüno

V Brunovi Baron Cohen divákům představuje další postavu z jeho jedinečné kolekce: homosexuálního módního komentátora, který je hostem nejlepších nočních show v každé německy mluvící země... kromě Německa. Co je Brunův cíl? Stát se největší rakouskou celebritou od dob Hitlera. Jeho strategie? Cestovat křížem krážem po světě v naději, že ho potká sláva a najde pravou lásku.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5.5
Tohle alter Ego - Bruno patří mezi ty nejméně povedené,které má Baron v repertoáru. Sice je to všechno postaveno na stejném nápadu jako byl vynikající Borat,ale tady to prostě nějak nefunguje jako celek. Bruno sice šije do ožehavých témat,ale tentokrát mě to prostě nechalo zcela chladným.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
V jednotlivých gagech lepší než Borat, celkově horší. Je to vtipné, ale nevyplývá z toho nic objevného, kvůli čemu by bylo potřeba točit nový film. Do jisté míry si to jde užít, jen už to nemá ten punc odvážné a podvratné podívané.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Po Boratovi další posunutí hranice "co všechno je divák schopen ještě snést". Sled více či méně povedených fórků, které už sice na mě nefungovaly tak jako u Borata, ale i tak musím ocenit Cohenovu odvahu a některé nápady. Nejlepší bylo interview s Fordem :) 6/10

Dodatečné informace

Původní název:
Brüno (více)
  • USA Brüno
  • USA Bruno
  • USA Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt
  • USA Untitled Brüno Project
Premiéra v ČR:
6. 8. 2009
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
42 mil. USD
Tržby:
138,81 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Brüno je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch