Za plotem

75%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Za plotem mne okouzlilo především nádhernou animací kde i tak odporné zvíře jako je vačice vypadá mile a roztomile. Celý snímek je spíše takový silně nadprůměrný. Pobaví,ale ničím nedokáže překvapit. Při sledování jsem měl pocit jako bych to už někdy viděl.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6
Standardní animák. Příběh nadprůměrný, animace hezká. Humor nic moc a popravdě jsem se neměl čemu zasmát. Ale jo.. jsou daleko horší kousky, než je toto. Zkouším dát každý týden šanci alespoň jednomu animáku a koukám na ně s čím dál větším sebezapřením. Je jich na mě až moc.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
9
Tak lidi klobouk dolů a vzhůru vstříc dobrodružství. Tento film je jedinečný svým humorem a příběhově je střízlivější.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
7
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
průměrný animak který vás celkem ničím nepřekvapý ale celkem ani neurazí solidně odvedené řemeslo ale celkem musim uznat že se na příběhu enbo skrátka mohlo vymlít více nu což za to oreginální dabing Bruce Willise a stojí zato.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
Vcelku dobrý animovaný film,který pobaví i potěší hlavně mladší diváky...
Edward
Edward
2 481 bodů
8
8/10
harry456
harry456
2 437 bodů
6.5
Dobrý animovaný film.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
9
Jeden z nejlepších animáků, co kdy vyšel. Hrozně rád vzpomínám na to, jak jsem byl malej a koukal na to několikrát po sobě a vždycky, když si na ten skvost vzpomenu.... Krása.
katie-raijin-bosek
katie-raijin-bosek
501 bodů
8.5
Animáky mám ve velké oblibě. Navíc hlasové obsazení tohoto filmu je prostě perfektní. Je s podivem, jaká zvířecí směska spolu dokáže v tomto filmu "žít", ale úplně nejvíc mě bavil veverčák Hammy (v českém dabingu Bohdan Tůma), jeho megahyperaktivita po požití kofeinu prostě pobaví.