Zoom: Akademie pro superhrdiny

43%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Takové množství známých jmen a tak špatný film. Infantilní zábava pro děti,které nebudou řešit příběh a efekty. Oboje je zde totiž odfláknuto. Hlavně scénář je pěkný brak a všichni tři podepsaní pod tímto výtvorem by se nad sebou měli vážně zamyslet. 35%
Standa.
Standa.
6 180 bodů
3
To je asi nějaký překlep, protože vidím v kolonce "Scénář" napsaná tři jména. Pánové zřejmě napsali každý jednu stránku, jinak si to neumím vysvětlit. Naprostá zbytečnost, jak ze strany příběhové, tak ze strany herecké. Tim Allen i Chevy Chase by měli popřemýšlet o hereckém důchodu. Btw. Rozpočet $35 miliónů, tržby celosvětově $12,5 miliónů, to bych na triku mít nechtěl..
saboter
saboter
3 564 bodů
5
Typická rodiná komedie která nenadchne ani neurazí na jedno či více jefilm dobrý efekty na rozpočet dobré a obsazení suprové a to hlavně díky Timu Allenovi kterého si rozhodně užijete na sto procent a film si užijete rozhodně i skvěle s dětma.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
4
Komedie s Timem Allenem,která je i místy zábavná.Celkově je ale slabší a scénář není nic moc.Allen už měl lepší filmy.Komik je dobrý,ale tento film se moc nepovedl.Je zde však hned několik vtipných scén.Dávám 40 procent.