Scary Movie 4

51%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
To čeho jsem se obával u třetího dílu,tak se stalo skutečností v díle čtvrtém. Kvalita šla rapidně dolů a už se není ani čemu moc smát. Vtipných scén je jako šafránu a celé to působí jako vystřel do prázdna,který už na začátku neměl příliš šancí na úspěch.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Zucker sérii Scary Movie tímhle čtvrtým dílem definitivně posílá do kytek. Nevtipné a s minimem nápadů. Problém bych taky viděl v parodovaných filmech, které podle mě nebyly zvoleny zrovna nejšťastněji (krom Saw).
Fingon
16 886 bodů
2
Bezkonkureně nejhorší díl z celé série (i když to se dalo čekat, že).
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Tento díl není zase tak zábavný jako předchozí trilogie. Připadá mi hodně nudný a nezáživný. Jsou zde pochopitelně úsměvné scénky i hlášky. Nezaslouží si však mou zvláštní pozornost.
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
4
Kdysi dávno jsem si myslel, že to trojkou končilo, až jsem jednoho dne uzřel, že do toho šel Craig Mazin ještě jednou... Nepřijde mi to tak dobře poskládaná koláž jako v minulých případech, ale v některých dílčích částech to určitě ujde.. Problém je, že už to není ani tolik parodie, jako jen vykrádací nápad za druhým. Opět je sice výhodou, že spoustu těch věcí jsem viděl a docela se ještě orientuji na co se tvůrci zrovna snaží odkazovat, ale v momentě, kdy si budeme z Vesnice dělat legraci, tak by si někdo mohl začít myslet, že je dobrá... Ten hlavní příběh je slabota a nový hrdinové jsou příšerní, takže tradičně táhne hlavně Leslie Neeson.. Nevím, ale už třeba nová Válka světů mě spíš vadí, ale v tomhle ohozu to je ještě horší. Střídají se slabší momenty s těmi lepšími, ale nedal bych už dohromady kam hrdinové od začátku filmu ušli a to jsem to viděl třeba třikrát.. Pasáž se SAW je nakonec pořád super, ale toť tak nějak vše. Nemůžu říct, že by mě to nějak pohoršovalo, ale je to dlouhé.. No zkrátka, mělo to skončit tou trojkou. 40%
M3lios
M3lios
9 140 bodů
6
Štvorka sa nedoťahuje na kvality prvej trilógie a len tu prekáža. Film bol síce ok ,ale medzi najlepšie paródie by som ho nezaradil. Film je prešpekovaný pubertálnymi vtipmi ,čo je pre mňa super ,no zdlhodobého hľadiska sa vtipy zdajú už trápne a nie až tak originálne. Za mňa stále slušných ,no nie najlepších 55%
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
3
Skvělá komedie, a fakt dobrá parodie, ve které není nic přehnáno a vážně se tomu dá zasmát.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Bože, proč ta posraná poslední scéna?! Jinak by to i za ty čtyři * šlo... 60%
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Zase jen na rozesmání nic nvého film aroduje zase jiné věc a občas eště k tomu blbě no co s dá dělat je to občas škoda protože se to mohlo lépe rozvinout ale nic oc jsem ani od filmu nečekal no škoda na jedničku to nemá ani zamák škoda velká škoda.
  • humor
  • herci
  • pořát to samé
  • scénář
  • stále se něco děje ale najdou se i nudná místa
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
4
Zucker zpátky nohama na zem