DOA: Na život a na smrt

54%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Vizuální videoklipová mlátička jak z manga komiksu plná barev, efektů, bojových umění a sexy děvčat. Nic víc, nic míň. Dějství je hodně zkratkovité a těžko říci jestli to není na škodu. O plynulosti tedy nemůže být řeč. Příběh je tak velice tristní a to s atmosférou, jakoby to bylo točeno na zakázku MTV. Na celém konceptu je zkrátka znát, že se jedná o zpracování videohry v celém svém herním spektru. Snímek není ani tak zdaleka dobrý, jak by mohl být, ale je zábavný, což je nejdůležitější. Letní akční popkornová legrácka bez složitého děje a to postačí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Velmi efektní souboje, ale jen samotné poskakování a létání vzduchem nezvýší hodnocení filmu.
  • akce
  • děj
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
10
Holky v akci!
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Film kterej je totálně na hovno, přesto mu chybí k dokonalosti jen malinko. Stupidita děje jde při pohledu na kozy a zadky překrásnejch slečen stranou. 68%
CarnTheSlayer
CarnTheSlayer
877 bodů
8
Ale jo, ve výsledku je to fajn šílená akční komedie. Je to takový fajn film na odpočinek, aspoň jsem se u toho trochu bavil. Hru jsem nehrál, což bych chtěl jednou napravit. Závěr je samozřejmě pořádně ujetý, ale vzhledem k tomu, že je to béčko, nevidím jediný důvod proč to brát negativně. Fajn čtyři *.