Čtvery vánoce

60%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
8
Mít rozvedené rodiče není tak hrozné, jako mít až neskutečně nepříjemné příbuzné. V příběhu máme Brada a Kate, kteří by o tom mohli vyprávět. Oba pod falešnou záminkou prchají o vánočním svátku někam daleko aby se takovým návštěvám vyhnuli, ale jak se říká, nic netrvá věčně. Přijde den, kdy to prostě nepůjde a tak setkání už nic nebrání. A oba si užijí své a divák také, neboť se v podstatě baví tím, jak oba trpí. Jednoduchý komediální příběh přeskakující až do neskutečných bláznovin se však ke konci změní v romantiku a to přesně dle stanovené dějové šablony. Vince Vaughn a Reese Witherspoon předvedli úctyhodný výkon. Soucítit s s nimi sice nedá, ale o legraci rozhodně nouze není. Ale romanticky založené diváky zakončení jistojistě potěší.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Asi nejsilnější 2 hvězdy jaké jsem v poslední době dal. Právě ta konkurence podobných filmů z poslední doby, může za to, že víc dát prostě nemůžu. Taková romantická jednohubka, která neurazí, ale za pár dnů si na ni ani nevzpomenete. 4.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Docela slušný vánoční film, který je snesitelnější než všelijaké jiné americké ,,klasiky" jako pro mě i v dětství nestravitelný Sám doma nebo snad Vánoční skřítek. Vánoční skřítek nabízí oskarové herce, které v komediích věru příliš často nevidíme. Mě se to celkem líbilo.
hrumsrt
hrumsrt
9 279 bodů
6
Vánoce u otce Brada - 70%. Vánoce u matky Kate - 40%. Vánoce u matky Brada - 50%. Vánoce u otce Kate - 70%. Co se povedlo jsou postavy- ať už mají zajímavý náznak charakteru, či hvězdné obsazení. Na druhou stranu dát toho tolik do jednoho svátku prostě nefunguje a působí to stroze a přehuštěně. Jeden z těch slabších Vánočních filmů, na které tak rád koukám... 55%
leafroller
leafroller
3 023 bodů
9
Jedna z mých nejmilejších komedií. Film, který krásně graduje a po první scénce si říkáte, že nic horšího se nemůže stát. A ejhle, tumáš čerte kropáč. A i když je zakončení trochu vánoční, nejedná se o žádnou masturbaci a máchání diváka v moři emocí. Prostě ne všichni musí na povel milovat vánoce, s tím se vždy rád ztotožním. Jediné, co se dá vytknout, je tradiční užvaněnost pana Vaughna. Njn.
Kuca25
2 132 bodů
8
Pro mě rozhodně příjemná a dost vtipná vánoční komedie. Jak už to u mě bývá Vince mě vždy rozesměje. Myslím že to nevyšlo jenom jednou u spermabanky, jinak se díky tomuhle vysokému chlapíkovi vždycky hrozně nasměju. Tentokrát to nebylo jiný zase byl nejlepší ve filmu a převážnou část vtipných scén je v režii Vince. Resse Witherspoon byla taky velmi vtipná. Ale musím říct že jako pár nebyli moc uvěřitelní. Mám rád takovýhle komedie s vánoční tématikou. Je to takový rozptýlení od těch klasik co vidím každý rok. A Čtvery vánoce jsou super komedie u které jsem se často smál. Pro mě rozhodně splnila účel. První dvě návštěvy byli extrémně vtipné a vypadalo to že to bude dokonce jedna z nejlepších komedií co jsem mohl vidět, ale od konce druhé návštěvy klesl film o hodně procent dolů a už se z toho stává průměrná komedie. Ale i tak si mé čtyři hvězdy zaslouží.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8.5
Tak tohle mě hodně pobavilo.
Foltest
Foltest
1 304 bodů
6
Silně nenáročná komedie, při které jsem se ale několikrát od srdce zasmál, takže svůj účel splnila. Romantická linka mohla být jistě propracovanější, ale přeci jen jde především o komedii. A mnoho vtipných momentů bylo opravdu skvělých. Například závěrečná scéna mi v paměti zůstane hodně dlouho. Čtvery vánoce rozhodně vřele doporučuji.
marvan
marvan
616 bodů
7.5
Pŕijemná komedie s Reese Whiterspoon a Vincem Vaughanem, ty rodinne vztahy mnohdy vydaji na komedie, stejne tak v tomto filmu. Jeden pár, čtveřice rozvedených rodičů, Vánoce musíte absolvovat nekolikrat. Letadlo na dovolenou jim neodleti, ceka je vanocni blazinec.
kapi128
318 bodů
7
Velmi vtipná,romantická a povedená vánoční komedie.