Storm Warning

62%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Skoro hodinu sledujeme vystrašené manžele a opilé burany, kteří si s nima můžou dělat co chtěj, aby se role na posledních 20 minut otočila. Hlavně proměna vyklepané mladé ženy v zabijáka s McGyverovými nápady dost baví.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Expozice je až trapně matná a sterilní (dozvíme se jen, že hlavní hrdinka je z Francie a tuze jí nevoní zabíjení čehokoli), ale zbytek mě docela posadil na prdel. První hixploitation od původního Texaského masakru, který mě nenudil, fyzicky zhnusil, překvapil a navodil starost o kladné postavy a čirý odpor k záporákům. Stylisticky sice nijak výrazné a občas až moc hrrr (nenechte se předešlou větou zmýlit, Texaský masakr je úplně někde jinde), ale Blanks má film celou dobu pevně v rukou, navozuje uvěřitelný psychický teror a nakonec rozpoutává nápaditou revenge párty, během níž držíte sexy kočičce palce a překvapivě málo se chytáte za hlavu kvůli nelogickému chování postav nebo nepravděpodobným následkům. A když přijde na fyzické násilí, má to grády a požadovaný efekt (dvě scény si budu pamatovat fakt dlouho). Furt jsem si říkal, že se to nakonec nějak shodí a obhájím si průměrný hodnocení, ale ono ne. Malá, nenápadná, sympatická zabíjačka. Horror fans sem.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Další z mnoha hororů s úchylnou zabijáckou rodinkou. Film působí do jisté míry docela realisticky. Ovšem přijde zlom, kdy už je totálně přehnanej. Hlavní ženská postava, která je napřed strašně fajnová se z ní z ničeho nic stane "Macgyver" a začne se postupně zbavovat členů úchylácké rodinky. Její kolega je naprostej moula, k tomu naprosto nesympatický a přál jsem mu, aby zkapal. Kamera i režie jsou docela nudné. Jediné co stojí za povšimnutí jsou docela dost drsné scény zabití těch úchylů, ale to je tak vše. Zkrátka průměr, viděl jsem mnohem lepší co se týče tohoto žánru.