Plump Fiction

23%
Plump Fiction
Plump Fiction
Komediální efekt je založen na citátech známých scén z úspěšných filmů poslední doby. Jak naznačuje název filmu, nejvíce se utahuje z Tarantinových filmů as chutí se zde přehrávají scény z nejrůznějších gangsterek, komedií a psychologických filmů.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Jak už název napovídá Plump Fiction je snaha o parodii na jeden z nejkultovnějších filmu všech dob Pulp Fiction. Tarantito je génius a jeho filmy jsou skvost a Bob Koherr je fušér a jeho filmy jsou braky ( převážně točí seriály a filmy pro Disney Chanell). Filmu se nedá upřít snaha být za každou cenu co nejvtipnější,ale až příliš často tlačí na pilu a zachází do extrému,který se nevyplácí..
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0.5
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
karlik4801
1 942 bodů
0.5
Ani jsem to neviděl a dávám nejmenší hodnocení, protože prostě žádnej slizkej kretén nebude dělat parodii na nejlepší film na světě. Tenhle paskvil neměl nikdy vzniknout a měl by se zničit. Jsem rád že jsem to nikde nesehnal, abych se na to koukl, asi bych se nasral ještě víc. Stačí že vím, že něco takového existuje.

Dodatečné informace

Původní název:
Assassinos Chatos (více)
  • USA Plump Fiction
  • USA Assassinos Chatos
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné