Pach krve

60%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4.5
V rámci série určitě nejlepší díl,ale pro mne konkrétně to není žádná sláva. nejsem zrovna fanoušek gore a Pach krve si na nich primárně zakládá. Mám raději horory kde se postupně buduje atmosféra s napětím a to zde rozhodně nehrozí. Tohle je čistá vyvražďovačka s povedenými maskami a pachem nechutnosti.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Drsný slasher bez bázně a hany velice silně konkurující remaku 'Texaský masakr motorovou pilou', který byl mezi diváky vypuštěn ve stejném roce. Přináší naprosto stejnou dějovou šablonu se svým vývojem. Skromný příběh je očekávatelně jednoduchý, takže lze uchopit dobře. Napětí, držící se po celou stopáž, by se dalo krájet. A to doslova. I hrůzy a gore scén je požehnaně. K tomu patřičný švih a spoustu šokujících momentů a máme hororový snímek, který rozhodně není pro slabé povahy. Co chtít víc. V rámci subžánru tento snímek patří mezi ty lepší.
lamps
lamps
15 150 bodů
6
Nic jsem nečekal, ale překvapivě se z toho vyklubala poměrně sympatická a zábavná pocta klasickým survival thrillerům v čele s Boormanovým Vysvobozením. Je sice pravda, že film kopíruje snad všechna zajetá hororová klišé a příběh nemůže vlastně ničím překvapit, ale na druhou stranu se může Wrong Turn pochlubit celkem slušnou atmosférou rozlehlých lesů, dvěma opravdu vkusně zvládnutými hororovými scénami a trojicí vcelku sympatických hlavních hrdinů, jejichž jednání mi nepřipadalo ani zdaleka tak hloupé, jak to u těchto snímků většinou bývá. Hory mají oči se mi sice líbilo trochu více, ovšem ani tento kanibalský příspěvek určitě nepovažuji za zavrženíhodný.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Podle mě slabší odvar kanibalského hororu. Za děj a dobře shlédnutelný, napětím prošpikovaný film hodnotím solidním procentem.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
klasická teenagerovská vyvražďovačka ničím originálna, alebo výnimočná. herci sú značne toporní, dialogy sú tak stupídne, že to scénarista nemohol myslieť vážne a je tu i dosť nelogickostí. ako jednohubka to má však šancu uspieť (hlavne ak to budete pozerať s frajerkou).
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
I lesy mají oči !!
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
4
Záporáci jsou k popukání, Schmidt pouze podrpůměrný režisérský rutinér, lekačky příliš předvídatelné a zbyteně přehlušené, jen s tím naturalismem je to přesně tak horké, jak se říká. Kdyby ti zjizvení indiáni až do poslední chvíle nebyli vidět a neměl bych představu jak moc jsou ve skutečnosti směšní a kolik viděli za život filmů Petera Jacksona, dala se na Wrong Turn naroubovat příjemná tajuplná atmosféra první poloviny jedničky Jeepers Creepers (a že náznaky tu jsou!). Scénárista však v honbě za co nejkrvavější stopou na sekeře zapomněl, že točí teenagerovskou vyvražďovačku a sepsal teenagerovskou porcovačku. Jediná odchylka od řeznického tutorialu tkví v tom, že tu občas někdo strašně nahlas zakřičí "fuck" nebo se až příliš afektovaně rozbrečí. Na druhou stranu, to se vám při porcování králíka stane jen těžko ;).
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Sranda musí bejt. jeden z nejlepších teenagerských brutálních horrorů. jednou z toho bude kult.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
6.5
Pro fanatiky tohodle žánru a pro milovníky vyvražd'ovačky na denním pořádku,zcela solidní likvidace teens postav.Pro mě sice s nulovou atmosférou,ale za to solidní šílenství záporáků a dobrých masek.Rob Schmidt nic velkolepého nezkazil.