Manitouova bota

63%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Skvělá parodie na westernovky od našich německých sousedů. Musím také pochválit skvělý český dabing jmenovitě Petra Rychlého,který byl skvělý. Herbig má skvělý smysl pro humor což dokázal již v (T)Raumschiff. Jeho ztvárnění Vinetače a Abahachiho jsou zvládnuté na jedničku a celý film se díky tomu nese v uvolněném duchu a nenuceném humoru.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Tam kde byli Češi v sedmdesátých letech přeborníci s Adélou a Hradem v Karpatech a pak žalostně prokaučovali Wilsonov, tam někde ve zlatém středu přichází Manituova bota, parodie na oblíbené Mayovky. Je to děsná kravina, infantilní kravina, ale přiznaná a od začátku do konce se divák baví. Kouřové signály s židlí jsou klasa.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Nad normál humorná parodie. Hodně pobaví a člověk se určitě nenudí.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
nemci sú divný národ. nielenže majú chlpaté baby, sú dosť nesympatický, ale čo je asi najhoršie točia strašne nevtipné a otrasné komédie a myslia si že sú dobré (premieru budem mať sci-fi komédia od tvorcov manitua a podľa ukážok to bude opäť otrasné)!!! bully je možno v nemecku a vo svojej bullyparade král paródie a humoru, ale to nestačí k natočeniu poriadneho filmu a už vôbec nie paródie (i keď tady nejde o paródiu v pravom zmysle slova). vtipov je tu málo (a skoro všetky sú slabé, dá sa povedať také tele-teleovské), celý film sa pomaly vlečie a zachrániť ho nedokáže ani (jediná vtipná) postava hlavného gangstera.
squirrelpool
squirrelpool
7 016 bodů
9
Němci nejsou zrovna pověstní bránice-cupujícími komediemi. Série filmů o holkách a klucích co to chtěj jim reputaci vážně nelepší. No, ale když se to povede tak to stojí za to. Manituova adidaska mě neskutečně odrovnala a stejně tak všechny, kterým jsem ji doporučil. Opravdu jsem od toho moc nečekal. Vlastně jsem se na to ani nechtěl kouknout. Což by byla velká chyba, protože bych přišel o takové nářezy jako je postava Vinetače nebo vlka pějícího svou osamělou píseň.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Celkem sranda a parodie na Vinnetoua.
miza
miza
2 336 bodů
6
Parodie na indiánky.
voleman
voleman
927 bodů
7.5
V mém dětství sem měl tenhle film hodně rád. Je to hodně slušná parodie na všechny ty filmy s Vinnetuem a naostatni filmy s westernovou tématikou. Na to že jde o Německou parodii, tak jsou tam dobré hlášky a hlavně pár opravdu vydařených scén. Výborné postavy v čele s hlavním padouchem jsou oprvdu vtipné, a rozumná stopáž filmu způsobí to, že se dobře po celou dobu dobře bavíte a nenudíte. Pro mně je tohle prostě jedna z nejlepších parodii, ikdyž dnes už by u mně asi neobstála tak dobře, jako před 10 lety. 75%