Samotář

66%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Další klasická Bebelovka. Belmondo si zde opět střihl roli nekompromisního a drsného policajta,který nejde pro ránu daleko. Je to už sice trochu okoukané,ale tyto francouzské krimi Thrillery mají své nezaměnitelné kouzlo. Postava zločince Schneidera je dobře napsaná a i zahraná. Takový protivník Belmondovi sedne. Za mne tedy spokojenost.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Film s Belmondem mám rád a jak horce-kaskadéra si ho budu vždy vážit. Samotář patří v mých očích ke slabším belmondovkám, presto film svou kvalitu má. Klasická akční kriminálka s typickými akčními scénami a standardní ničím extra neopepřený příběh. 65%.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Osmdesátkama prodchnutý slušný thriller s Belmondem, který má kromě slušné akce i velmi sympatickou komediální rovinu. Velkou výhodou je skvělý záporák, film sice trochu sráží šablonovitý scénář, ale herci a režie zachraňují i občasné kiksy a snad až příliš okatou inspiraci v Harry Calahanovi:-)
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Málokterý herec dokázal ze svého jména udělat ekvivalent postav, které hrál. Belmondo v průběhu let přesedlal na roli tajemného mstitele bezpráví, že mu jeho role přerostly jeho hereckou tvář a už zkrátka hrál jen sám sebe. Je-li to dobře, či ne, to musí posoudit každý sám. Jedno je ale jisté, když chci pustit Belmonda, tak cokoliv vyberu, bude řemeslně zvládnuté a budu vědět, co od toho čekat.
avenis
avenis
8 145 bodů
8
"Šnajdře!" Belmondo po padesátce a stále mužný, v kondici a nesmírně sympatický. Opět polda a tentokrát s malým klukem. Nevisí pod letadlem, jen přimáčkne svým autem jiné auto, aby dostál zadost svým slavným kaskádám. Zato skok z výšky už je střihnut a zakamuflován... Ale přesto je tu film, na který se nezapomíná.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6.5
Belmondo v napínavém thrilleru.Je to akcí nabitý film.Belmondo ani tentokrát nezklamal.Krimi thriller,ketrý potěší halvně příznivce tohoto francouzského herce...