Night of the Living Dead 3D

29%
Night of the Living Dead 3D
Night of the Living Dead 3D

Barbara a její bratr Johnny přijíždějí se zpožděním na pohřeb svojí milované tety a ocitnou se přímo v noční můře. Smuteční rodinný obřad je hned po začátku přerušen, když z několika okolních hrobů začnou vylézat oživlé masožravé mrtvoly, které jsou na první pohled velmi vyhladovělé. Několik znich se rozhodne pronásledovat i Barbaru, která se ze hřbitova snaží marně útéct. Nakonec ji zachrání místní vysokoškolák Ben, který ji odveze na nedalekou farmu. Její obyvatelé, Cooperovi, však odmítají historce mladé dvojice uvěřit. Když však celou farmu obklíčí oživlé mrtvoly, které by si rády daly něco lidského k večeři, rozhodnou se pro útěk. Barbara si však brzo uvědomí, že oživlá monstra nebudou tím nejhorším, co jí mohlo potkat, zjistí totiž, že šílený majitel pohřebního ústavu skrývá mnohem děsivější tajemství před, kterým není úniku...




Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Tak tohle je průser. Film se táhne stejně jako samotní zombí. 3D nevýrázné a mrtvol setsakra málo. Ke konci filmu jsem jaksi nepobral ten klíč na kola zabodnutý v hrudi. Asi šlo o nějaký dodatek k zakončení bez nápadu?
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0.5
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
psico
psico
1 671 bodů
1
Filmový odpad! takový snímek už by nikdy neměl být natočen

Dodatečné informace

Původní název:
House of the Dead 3D (více)
  • USA Night of the Living Dead 3D
  • USA House of the Dead 3D
  • USA I nyhta ton zontanon nekron 3D
  • USA La nuit des morts vivants en 3D
  • USA Noc oživlých mrtvol 3D
  • USA Nuit des morts-vivants 3D
  • USA Zombie 3D
Premiéra v ČR:
24. 9. 2009
Distributor:
Atypfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
3 mil. USD
Tržby:
1,45 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Night of the Living Dead 3D