(J)elita ze střídačky

59%
(J)elita ze střídačky
(J)elita ze střídačky
Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Jakožto fanda produkční společnosti Happy Madison jsem si tento snímek velmi dobře užil. Objevují se tu snad všichni Sandlerovi přátelé a výsledkem je prostě další crazy komedie,která vás buď pobaví,nebo odpudí. Pro mne tedy platí první případ. Schneidera jsem si oblíbil už v roli Deuce Bigalowa a i proto jsem se na tento film celkem těšil. Rob zas tak moc hlavních rolí nemá. Film mne nijak nezklamal a 80 minut uteklo jako voda. Né všechny vtipy fungují tak jak by měli,ale po shlédnutí u mne převládala pozitivní nálada a to se počítá.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
6
Trojice mládenců se snaží vynahradit ztracené příležitosti v dětství tím, že vytvoří baseballový tým a bude soutěžit proti standardním skupinám baseballu. Film, který je hodně těžké správně uchopit. Jedná se o příběh o nesplněných snech ve snaze jejich naplnění, kde je místo i o lidství a dojetí, avšak za použití mimo běžných komediálních vlastností i motivů běžných pro sitcom, které jsou však místy dosti přes čáru. Zkrátka a dobře hraničí až s nechutností a trapností. Děj je pevný jak skála a jde svým zamýšleným směrem, ale v oné komediálnosti se až moc tlačí na pilu a zbytečně. Výsledný dojem to tak bohužel spíše kazí. O zábavu postaráno tedy je, jen záleží, kde je divákova hranice smyslu pro humor.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Trapné, trapné a ještě jednou trapné.

Dodatečné informace

Původní název:
Benchwarmers, The (více)
  • USA (J)elita ze střídačky
  • USA Benchwarmers, The
  • USA Die Bankdrücker
  • USA Gli scaldapanchina
  • USA I ekdikisi ton loosers
  • USA Les benchwarmers ça chauffe sur le banc
  • USA Los calientabanquillos
  • USA Vaihtopenkin vakkarit
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce (J)elita ze střídačky


Powered byJustWatch