S tebou mě baví svět

80%
S tebou mě baví svět
Každoroční pánská jízda tří otců se vlivem razantního zásahu manželek stává něčím jako mateřskou školou v zimní přírodě. Ukáže se, že v jistých situacích jsou otcové lepšími mámami nežli mámy samé, což platí hlavně tehdy, když mámy nejsou v dohledu. Jejich výchovné metody jsou velmi svérázné a vyvolávají plno zmatků a úsměvných situací....



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5.5
Může mi někdo vysvětlit kde se vzal ten slogan:Komedie století? Od komedie století bych čekal neomezený příval humorných situací a to se zde teda neděje,ba naopak je zde spousta scén,které doslova nudí a jen mne utvrzují v tom,že je kolem tohoto snímku u nás až zbytečně velký hype.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Už v jiných komentářích jsem napsal k mnoha českým komediím, že by si zasloužila titul komedie století více, než tento snímek. Neříkám, že je film špatný. 65% dávám možná trošku zaujatě právě pro jeho přeceňovanost. Parta taťků si veze na hory kopu dětí.. 5 humorných scének.. hahaha.. několik let se filmu úspěšně vyhýbám.
Fingon
16 886 bodů
8
Mám dát dvě, nebo čtyři hvězdičky? Už jsem to viděl tolikrát, že mi leze krkem, nenávidím ho, ale přesto se na něj pokaždé podívám, uíííí! (Tento film byl v našem osm let fungujícím kině objednán čtrnáctkrát a hrálo se několik představení za den).


Dodatečné informace

Původní název:
S tebou mě baví svět (více)
  • Československo S tebou mě baví svět
  • Československo A férfikaland elmarad
  • Československo I Enjoy the World with You
  • Československo Mit dir gefällt mir die Welt - Schneemänner mit Herz
  • Československo S tebou ma baví svet
  • Československo You Take the Kids!
  • Československo Z tobą bawi mnie świat
Premiéra v ČR:
1. 1. 1983
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch