Děsnej doják

29%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Děsnej doják je jedna z těch nejhorších parodií vůbec,ale je také jednou z nejlepších parodíí vůbec této rádoby režisérské dvojici. Je to sice hodně zlé a opět tu zesměšňují rovnou celé scény a filmové postavy jak je zvykem,ale tentokrát se to dá všechno vydržet.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
2
Asi dvakrát jsem se zasmál. 10% za každý smích, který prodloužuje život :)
Fingon
16 886 bodů
6
Nevím, jestli to bude tím, že jsem viděl snad všechny zde parodované snímky a navíc je to svým způsobem můj oblíbený žánr (jak romantické komedie, tak parodie) - nebo proto, že tohle je jeden z těch lepších (doplň si) movie, každopádně jsem byl velmi spokojený. Tenhle film do odpadu nepatří.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Stejné jako všechny trapné parodie v poslední době. Co dodat.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Ani nevím proč, ale mě to pobavilo.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
2
Snůška samoúčelných nechutnostní a zmatených filmových citací, která je během 71 minut (Chewie, viděls director's cut? ;) přesně jednou vtipná a po zbytek času čistě k pláči. Bez nápadu, bez hereckých výkonů, nedomrlá, zhovadilá, trapná, otřesně natočená. 1* za Smithovic psychologickou poradnu.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
2.5
Tohle byla jedna z těch nejhorších parodií, které byly nedávno natočeny.
blazma
blazma
4 928 bodů
0
U tohoto žánru se budu v komentářích i v hodnocení asi dost opakovat, ale parodie jsou prostě strašný, nejsou vtipný. Spíše jsou nechutné a trapné. Jediný způsob jak se na takové ''filmy'' dá koukat je flaškou alkoholu v jedné ruce a nějakou tou mariánkou v druhé ruce.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
2
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
3
Druhý nejlepší film v podání této režisérské dvojky... opět jde o smysl pro humor a protože jde tedy o druhý nejlepší místo 1 hvězdy dám 2.