Zvonilka

68%
Zvonilka
Plakát traileru

Počítačově animovaný film plný fantazie od vypravěčů pohádkových příběhů ze studia Disney. Pohádková výprava do tajemného světa víly Zvonilky a jejích kamarádek, kde ještě nikdo nikdy nebyl. Teď je jasné, že jsou to nezbedné víly z Hvězdné roklinky, které dávají přírodě světlo a barvy a které zahánějí zimu, aby mohlo přijít jaro a po jaru léto. S kouzelnou hůlkou neposedně poletují a rozdávají smích i radost. Čeká je ale velké magické dobrodružství. Zvonilku znají děti všude na světě z dobrodružství Petra Pana, díky tváři Julie Roberts z hrané verze Petra Pana ji znají i dospělí. Bylo jen otázkou času, kdy se Zvonilka díky své popularitě dočká samostatného filmu.




Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
na mna to bolo prilis detske a dievcenske a nenaslo sa tam nic co by to kompenzovalo i pre starsieho divaka...
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
5.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
Izmo1_2_3_
Izmo1_2_3_
1 157 bodů
6
Ano bylo to kouzelné po celou dobu, od začátku až do konce, takže pokud očekáváte nějakou akci tak tady se jen objeví jen třikrát ale ty jsou velice slabé, což je první věc která mi vadila, další co mi vadilo je ta animace u které jsem sice nebyl tolik zklamaní ale že bych byl nějak spokojení tak to taky ne, na to že ta kvalita vypadala hezky tak jsem očekával že aji ta animace bude dobrá ale bohužel, hlavní postava si uvědomuje co ji ostatní postavy říkají což je věc která dává hloubku hlavní postavě, protože hlavní postava si uvědomuje co je pro ní důležité, k tomu ještě dokonce občas hlavní postava něco řekla aby měla hloubku ale ta animace těch postav kazí dojem tak i příběhu, jinak hodnotím: Animace 5/10 Postavy 6/10 Příběh 5/10 Celkově hodnotím ⭐⭐⭐ 5/10

Dodatečné informace

Původní název:
Tinker Bell (více)
  • USA Zvonilka
  • USA Tinker Bell
  • USA Csingiling
  • USA La fée Clochette
  • USA Tincker Bell
  • USA Tingeling
  • USA Tinkerbell
  • USA Tinker Bell and the Ring of Belief
  • USA Trilli
  • USA Камбанка
Země původu:
USA
Rozpočet:
48 mil. USD
Čeština:
Zvonilka je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Zvonilka


Powered byJustWatch