Asterix a Vikingové

65%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Animovaný Asterix, který byl natočený po dlouhém půstu už nemá to kouzlo. Animace je jiná, hudba žalostně moderní, vůbec se k Asterixovi nehodí. Příběh vlastně není špatný, ale i ten je průhledný a modernější. Animace je nová, ale snaží se zachovat vzhled původních postav. Ještě pořád dobré.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Docela fungující Asterix, který je po třech hraných filmech vítanou změnou. Pár nápadů, pár povedených vtipů, ale největší kouzlo je stejně nějak tak... no... pryč...
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8
Hodně povedený přírůstek do již slušně obsáhlé filmové série. Nebýt tam ty otravné písničky, možná bych dal i pět...
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
8
Moc Asterixů za sebou nemám, ale nebylo to překážkou. Sada univerzálních gagů poplatných moderní době, vetknuta do zcela pochopitelného příběhu, tvoří stravitelný celek pro neználky i ortodoxní hltače zároveň. V záplavě 3D animovaných leporel navíc strohá 2D animace působí jako zmrzlinový špalek uprostřed parného léta. Příjemnný oldsCOOL.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Něco bylo k smíchu, ale narozdíl od starších klasickch dílů tohle byla slabota. U mě pořád vede Asterix a překvapení pro Césara.
bidlobox
3 802 bodů
7
Animované Asterixe dodnes zbožňuji. Tenhle nový příběh z pera jiných autorů už se jim sice úplně nevyrovná, přec z něj pořád ještě dýchá kouzlo.