Karcoolka

69%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Karcoolka přinesla nový vítr mezi animované filmy a ukázala nám,že na klasický pohádkový příběh může nahlížet z jiného - zábavnějšího úhlu. Animace sice není v porovnáním s Pixarem úplná hitparáda,ale vše právě dohání na originalitě,vtipu a zábavných postavách,kterých je ve snímku požehnaně.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Skvělý zábavný animák s nevšední animací. Detektivní případ o zloději receptů v lesní říši, který je vyprávěn každým ze čtyř podezřelých. Babička, Karkulka, vlk a "Schnitzelman" vypráví každý svou verzi, která se postupně propojí do logického závěru.. tady někdo nad scénářem přemýšlel. Bohužel poté, co se vrhnou za dopadením králíka zločince už to ztrácí šťávu. Přesto jsem se opravdu nad míru pobavil.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Ta animace nestárne moc šťastně - vlastně je dnes skoro neuvěřitelné, že se na něco takového dalo sehnat áčkové hollywoodské obsazení. V roce 2019 to je spíš bizár než cokoliv jiného, čímž vlastně ten film dost povýšil od průměru, jakým se zdál být v době premiéry. I když určitá ambice by se vyprávění střídajícímu úhly pohledu dalo přiznat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Výborný a trošku neprávem odstrkovaný animák s docela propracovaným scénářem. Ta grafika je ale hrozná.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Podle mě dost podhodnocený film, kterému nejvíce škodí asi to, co mělo být původně jeho největší předností- totiž že je pojat trochu jako bláznivá akční parodie, která příběhy pro děti spíše dost zesměšňuje. Takže malí caparti budou asi zaraženě koukat, co to proboha provádí babička na lyžích, a kde se tam vzala všechna ta auta a zvířata v uniformách. Ale kdo se přes to přenese, může se především skvěle pobavit. Karcoolka je totiž tím posledním filmem, u kterého by jeden nudou zíval, a dynamičnost příběhu někdy strčí do kapsy i mnoho slavnějších kolegů Shrekem počínaje. Já se bavil výborně, tahle odvážná a netradiční pohádka mě strhla a celé to zvláštní vyšetřování jsem si skvěle užil, byť si dokážu představit mnoho jiných filmů, co se pouští dětem před spaním..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Pohádka o karkulce v moderním podání. Dobrá zápletka i příběh. Celkem dobrý nápad.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
8
Rozprávkové paródie pre malé deti sú ako South Park. Často detinské, miestami naozaj cringe, a len málokto si ich naozaj užije a ocení. Ja nepatrím k fandom detského parodiálneho žánru, ale táto KarCOOLka má iné grády. Na tomto animáku je naozaj super jedná vec. A to je fakt, že mu je jedno, že v podstate znásilňuje celú premisu o červenej čiapočke a tak sa snaží ešte viac pritvrdiť. Oproti iným bizárnostiam, je táto pochybne vyzerajúca komédia v mojich prednostiach na úplnom strope. Na toto musíte byť skrátka v ideálnej nálade, aby ste si to užili. Najlepšie zhúlený, nenáročný, mať chorobnú túžbu spievať, alebo byť neskutočne prejedený súčasnými blockbustrami. Kráľ béčkovej komédie...
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
4
Karcoolka, která není moc COOL
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Nejsem fanda parodií, nic méně když uděláte kreslený film, trošku to připomíná i loutky... a zparodujete pohádku. Může to znít šíleně ale sakra ono to funguje. není to nic náročného, ale zároveň ani trapně přehnaného do nebeských výšin.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8
Tak tenhle film vážně pobavil. Když jsem ho viděla poprvé, smála jsem se od začátku až dokonce a tyto stavy trvají dodnes. Je skvělý nápad celkově karkulku přepracovat tak, aby zaujala i mladší generace. Hlášky jsou nezapomenutelné!