Kocour

46%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
1.5
Dr. Seuss se v Kocourovi nezapře. Ty říkanky a barevnost jsou pro něj typické,ale tohle filmové zpracování se moc nepovedlo jako třeba v případě skvělého Grinche. Mike Myers je jako komik nezajímavý a celý film je až příliš otravný a ukřičený. Akorát mě z něj rozbolela hlava.
Fingon
16 886 bodů
8
70% Neuvěřitelný úlet, úchylárna a ... teď momentálně mě nic na ú nenapadá. K pochopení a správné vychutnání tohoto filmu je zapotřebí vládnout sofistikovanou myslí, aby bylo možné proplést se bludištěm absurdity, slovních hříček expresivního přehrávání všech zůčastněných. Divák očekávající další z mnoha více či méně realisticky motivovaných filmů, které spadají do mainstreamu, bude zákonitě zcela šokován a může se velmi snadno stát, že na hru nepřistoupí. Analytikův ráj... ať už se zabývá psýché či strukturou filmu.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Slušná komedie od Dr. Seuse a jeho styl se film opravdu snažil dodržet co se mu taky i povedlo takže bláznivý příběh ale co opravdu potěší je naprosto ůžasný výkon Miki Meyrse v hlavní roly kocoura kterou si opravdu musel užívat Alec Boldwin sice jako záporák nevypadá ale je také svělý.A tak jde o slušnou komedii ale na něco víc prostě nemá.