Rivalové

67%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7
Další z výborných Sandlerovek. Adam zde odvádí svůj klasický standart a já se opět dobře bavil. Příběh je každou vteřinou zábavný a nepolevuje po celou dobu filmu. Vtipu je zde jako máku a to je na komedii to nejdůležitější. Už v tomto filmu můžeme vidět klasické osazenstvo Sandlerových kamarádu,kteří si zde střihli menší role.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Jako ztřeštěná komedie z golfového prostředí snímek přímo útočí na naše bránice. Adam Sandler se tu ve své roli až neskutečně naplno vyřádil. Místy by sice mohl krapet ubrat plyn, neboť jeho výkon hraničí až s přehráváním, ale jinak to má šťávu a vtip a to je na komedii to nejhlavnější. Dá se říci, že se jedná o jeden z jeho lepších filmů z devadesátých let, ke kterému se dá bezpochyby vracet.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Jeden z těch Sandlerových průměrnějších snímků, který nedosahuje kvalit pozdějších bláznivých kousků, ale jako oddychová komedie svůj účel do jisté míry v pohodě splňuje..5.5/10
Fingon
16 886 bodů
8
Z tohoto filmu jsem kdysi dávno viděl jen asi deset závěrečných minut, ovšem ten závěrečný odpal "kluka, kterého jsem nikdy předtím ve filmu neviděl" jsem si zapamatoval... Dnes jsem jej viděl znovu, aniž by mi do závěrečného duelu došlo, na co se to vlastně dívám...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Solidní komedie s dost dobrým nervákem Sandlerem. Hybrid hokeje a golfu mi byl hodně k smíchu a dobře jsem se pobavil. Toto je jedna z mála Adamových komedií co stojí za smích (v dobrým slova smyslu). Taky mě mile překvapil pohled na dva populární komiky v jednom filmu, Sandler vs Stiller.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
2
Jéžiši, to zas byla americká slátanina první třídy! Jak někdo může napsat, že solidní komedie?! Já bych tomu dala červenou malinu! A nejen za výkon hlavního představitele, ale i za výkony ostatních, za scénář, za režii, za tu "jednoduchost" těch amerických komedií pro široké (a asi i dost slaboduché) masy diváků, co žerou popcorn, rozhazujou ho všude vůkol, mají nohu přes nohu a chlámají se každé hovadině!
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
10
To jen Sandler umí hrát jen v neuvěřitelný slátanině která je až neúnosně zábavná. Fakt dlouho jsem se takhle neřechtal. 87%
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Komedie z golfového prostředí.Vcelku dobrá i zábavná.Adam Sandler si zahrál v další ztřeštěné komedií.Zde odvedl dobrý výkon.Hodnotím tuto komedii 60 procenty.Tento film se mi docela líbí.Viděl jsem jej jako děcko.Sandlerovky já docela mohu.Je to bravurní komik...
Kuca25
2 132 bodů
6
Jedna z trochu slabších Sandlerovek, ale i přesto v celku zábavná. Film zapadá do kategorie bláznivých komedií, což někdy není na škodu, ale furt se na to dívat nedá. To je přesně tenhle případ. Určitě mi film nijak nevadil, pokud poběží v televizi a já budu mít zrovna čas a chuť rád se na něj podívám, ale že bych si ho ještě někdy pouštěl, to asi ne. Adam Sandler zde hraje vzteklouna, což jsme mohli vidět i v jiných filmech. No co vlastně už k tomu dále říct komedie je to poměrně podprůměrná, ale prostředí golfu smíchané s hokejem, je zajímavé. Řeknu to takhle pokuď by v tom nehrál Adam Sandler asi bych si to ani nepustil a pokud ano dostalo by to stoprocentně o hvězdičku méně. Neříkám že by tu předvedl bůhvíjak dobrý výkon, ale ano díky němu je film o něco lepší a zajímavější.
Pajmen
1 204 bodů
2
Happy miluje hokej a potrebuje prachy, proto hraje golf. No, sceny Happyho hokejovych zachvatu, kdy kazdemu vyhrozuje zmlacenim (i golfovemu micku), jsou vtipne svou podobnosti s realitou. Ale jinak je to mega pubertalni pokus o komedii. Zde asi Adam zapustil zanrove koreny a skutecne jeho filmy se ani za 20 let nikam neposunuly.