Panika v městečku

75%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
Tohle mě totálně rozsekalo :D .. Plastikové figurky, podobné jsem měl jako kouk i já a indián s kovbojem.. ty jsem měl nejradši... tady prožívají neuvěřitelný příběh plný absurdních situací. Celé je to tak free a dětinské a přitom jsem se strašně nasmál. Dlouho jsem se tak nepobavil u takové "blbiny"..
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Neuvěřitelná šílenost, kterou pro větší efekt doporučuju sledovat ve více lidech a pokud možno s nějakým tím promile alkoholu v krvi...8/10
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Chce to pěknou dávku odvahy postavit celý film jen na nemotorně rozpohybovaných postavičkách. ale jak je vidět, i tak se dá zajistit královská zábava. V těch 65 minutách je napěchováno tolik nenucených a šílených nápadů, že jsem si několikrát vzpomněl i na svoje rané dětství, kdy jsem si takhle nějak hrával s nehybnými indiány a kovboji. Příběh sice nemá hlavu ani patu, ale je tak svižný a správně bláznivý, že si mě po deseti minutách získal a další hodinu mě pobavil tak příjemně, jako bych opět omládl a hrál si já sám. A odteď chci mít za domácího mazlíčka koně!
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Je to tak divně přiblblý a ujetý, až je to dokonalý. Podobnou animaci jsem nikdy neviděl a asi neuvidím a to co předvádějí indián, kovboj a pan Kůň je masakr. Českej dabing je taky luxusní, k tomu nemám co říct:-)))) Jen ta délka je maličko otravná, proto dám seriálu, který je doufám v podobném duchu za pět*.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
8
Neuvěřitelně vyhrocený, ale zároveň neuvěřitelně svěží gejzír pošahaných nápadů. Celá první půlhodina pro mě znamenala to nejzábavnější setkání s animákem v rámci všech dob, zbytek je "jen" hodně nadprůměrná taškařice, která se postupně okoukává, ale končí právě včas na to, aby nespadla do nudného stereotypu. Francouzi jedou jako blázen.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 112 bodů
8
Unikátní film, jehož koncepce je tak originální, že dovede královsky bavit asi čtvrt hodiny a pak už začíná uondávat. Vezměte staré plastové, případně cíněné hračky, jako jsou kovboj, indián, kůň, traktor a podobně a hrajte si s nimi, jako byste byli malí, přestože už dávno máte pár křížků na krku._________Představuju si ten původní večerníček pro dospělé, ovíněné či zkouřené, a moc bych si přál, aby se někdy vysílal i u nás, třeba na ČT2 v pozdních nočních hodinách, v původním francouzském znění. Krátká stopáž dovede všechny ty surrealistické výstřelky, dané často nikoli neomezenými ale spíše omezenými možnostmi, využít naplno. Jakmile ale legrace trvá přes hodinu, člověku je jasné, že pokračovat se dá v podobném duchu donekonečna a pomalu ztrácí zájem.______________ Každopádně, na téměř žádném filmu jsem nezažil tak hurónské výbuchy smíchu v celém sále, jako u této bezskrupulózní koniny, kde se kůň sprchuje, čte si noviny, surfuje na internetu a chce chodit do hudebky učit se hrát na piáno, ale bohužel mu to nevychází, protože mu pořád někdo krade zdi domu a on se při pátrání po zlodějích propadne přes zemské jádro až do Antarktidy a..a.. to to to není vše přátelé, tádydádydá. _____________ Mírně překvapující je, že se tvůrci vyvarovali zbytečně lascivních vtípků, což bývá první krok, kudy se obvykle vydává naše fantazie. Panika v městečku opravdu je návratem do dětství, kdy zapomeneme na všechny dospělácké problémy a typická dospělácká témata, nicméně dětská hravost je podpořena určitými zkušenostmi a nadhledem, kterého děti ještě nejsou schopny.
jimmy-zambo
17 bodů
1
neskutocna blbost blbosti.. na to sa s cistou hlavou pozerat neda