Sobík Niko

65%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Poměrně vydařená a snadno stravitelná pohádka pro mladší publikum, která zaujme především pěknou animací a příběhem jako dělaným pro vánoční svátky. Humor je velmi příjemný, postavený hlavně na zábavné akci a vydařených vlčích záporácích, jejichž vůdce parádně nadabovaný Karlem Heřmánkem nemá chybu. Některá místečka jsou sice slabší, ale jako nízkorozpočtová oddechovka na jedno zhlédnutí to bohatě stačí.
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
6.5
Tomuto animáku jsem moc nevěřila a částečně se to i potvrdilo. Přesto, ale že příběh je naprosto standardní a animace mě také nijak neohromila, dá se na tento film alespoň dívat a vyloženě si u toho netrhat vlasy, což se bohužel nedá říct u spousty jiných animáků.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
7
Je to jen animák pro rodinnou chvíli... lidi, why re u so mad?! Vždyť ta rozumná veverka je vtipná, která si myslí, že ví všechno nejlíp a působí, jako trenér ve fitku a Niko, kterej je zase až moc přehypený a chtěl by dokázat všechno na světě i přes vlka v patách... nebo snad za kopýtky? Je tam i tam nafufněná fuchtle v růžovým, která je sotva ráda, že sama přežije v obklopení vlků