Terkel má problém

64%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Terkel má problém je vlastně takový South park na dánský způsob. Objevují se zde zajímavá hudební čísla,nekorektní humor a kupa vulgarit. Animace je tak šílená až je vlastně skvělá. Příběh je rozhodně zajímavý a 75 minut uteče jako nic. PS: Normálně na český dabing nadávám,ale tady se mi dost líbil.
lamps
lamps
15 156 bodů
5
Terkel má problém má ten problém, že není ani moc vtipný a nebojácný, aby výrazně zabodoval u mladšího publika, ani extra společensky provokativní a satirický, aby vzbudil zájem u dospělých. Všechno je to jen bláznivá přehlídka sprostého humoru a předpotopní animace, kde občas vyvstane nějaká ta dobrá hláška, ale většinou se nudíme u hloupého příběhu a navíc proklínáme český dabing, který mi tentokrát vůbec neseděl. South Park, přestože mu také nijak nefandím, byl přeci jenom daleko kreativnější a účinnější.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Já se naopak skvěle bavil. Trochu mě to připomínalo South Park, bylo to dobře sprostý (chvílemi si myslím i zbytečně moc), komediální a drzé. Legrace je to vcelku dobrá a postavy fakt vtipné.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
0
/VŠETCI JEDNODUCHÍ ĽUDIA ZAPCHAJTE SI UŠI, BUDE TO PORIADNE CRINGE!/ Možno nepatrím k úplnej cieľovke tohoto filmu ale mne to proste neprišlo vôbec vtipné. O animácii ani nehovorím ,tá je strašná na celej čiare i keď nad tým tak premýšľam tak je to asi naschvál. Terkel je "komédia" ,ktorá sa hrá na extrémne vulgárnu slátaninu ,pri ktorej som mal pocit ,že sa tvorcovia snažia napchať do riti 15 ročným vulgárnym deckám a zároveň dospelému publiku. Štýl ,ktorým boli niektoré gagy spravené mi prídu ako ukradnuté zo South Parku a ešte k tomu zlé prevedené. Vrchol celého filmu je Terkel ,ktorý začne RAPovať pred spolužiakmi, ktorí ho šikanujú ( ,čo už je samo o sebe neuveriteľne cringe ) a na konci toho všetko zakričí: "A vy hovada ,si vyhulte ču_áka!" Ak toto mal byť vrcholový vtip potom sa nesmejem ( je to ešte väčšie dno ako Kameňák ). Čo mám k tomu viac napísať? Už mi nie je pätnásť, aby ma rozosmiali nadávky a debilné vtipy ohľadom sexu a hovien. Keď si budem nabudúce kupovať LEGO asi si kvôli tomuto filmu dvakrát premyslím jeho kúpu :D ... Objektívne sa mi ten film nepáčil a subjektívne som ešte viac naštvaný. Takže asi nebude prekvapením ,že tomuto zdegenerovanému hybridovi medzi South Parkom a filmom Mary and Max dávam maximálne 27% a Známku: D- ... Zaujímalo by ma či existuje niečo ako filmová antikoncepcia. Svet by bol totiž lepší bez takýchto omylov...
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5.5
Moje zvrácené dětství. Nekorektní humor vhozen do uhozené animace a naprosto přestřelené zápletky s hororovými prvky, kde má mladická naivita možná příliš zjemnila tu příběhovou prázdnotu, nic moc šťourající satiru a zdárně vyzdvihla tu naivitu. Nadčasovost tohohle snímku však způsobila česká vložka v podobě dabingu, kde je geniální včetně úprav a skvělého castingu snad všechno a vy slyšíte poprvé nadávat Vojtku Kotka a Filipa Švarce, Zdeněk Izer dabuje snad 5 úplně odlišných lidí a Marek Eben hraje proti svému charakteru úlohu masového vraha. Tedy z pohledu mého tehdejšího já: "Harry Potter a Marty z Madagascaru mluví sprostě, Harry má rodiče, kteří mluví jako ten pán, co říká na silvestra vtipy a zabít je chce všechny Ferda Mravenec." No kdo by to jako malý nechtěl vidět?
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Dánští tvůrci animovaného filmu se rozhodli dělat konkurenci Pixarovcům. No rozhodně se jim to nepovedlo. Animace není moc vyvedená narozdíl od Pixaru, ale vsadili na absurdní příběh, kterej je tak blbej až je dobrej, plus k tomu přidali sporstě mluvící žáky 6. třídy což já věřím, že takhle určitě děti ve věku odpovídajícímu 6. třídy určitě mluví. No a vznikla z toho celkem slušná podívaná s pár hluchými a nudnými místy, ale stopáž je něco málo přes hodinu tak je to přehlédnutelné. Navíc český dabing je výbornej v čele s Markem Ebenem, kterej dabuje toho úchylného učitele. Možná by to šlo srovnat se South Parkem, kterej trpí odpornou animací, ale zase geniálníma postavama a promyšleným dějem zatož tady je animace celkem vydařená ( ale samozřejmě pixarovcům se nepřibližuje ani v nejmenším), ale za to trpí jednoduchým, ale gradujícím a na konec překvapivým dějem.
kery-
kery-
3 671 bodů
6
Kopice srandy a létající chca... Podle mě tento film nebyl myšlený jen jako "prasárna" ve stylu SouthParku ale i výchovně, naznačující jak bychom se neměli chovat :) Když jsem na tom byl v kině bylo nás v sálo asi 10 a byla to fakt kopice srandy:) S klidem můžu říct že dávám 60%
harry456
harry456
2 437 bodů
6.5
Střelená komedie,která vás nenechá sedět.
karlik4801
1 942 bodů
7.5
Fantastický nápad, já se bavil od začátku až do konce. Tolik barevných nápadů. Pro jednou tahle animace nevadí, protože dodává na důraz humoru v téhle komedii. Oceňuji hlavně to, že jsem se u mnoha scén skvěle pobavil. A je to jedna z komedií na které je možné koukat často a ne že po jednom shlédnutí pobaví, ale pak se na to nedá dívat.