Terkel má problém

64%
Terkel má problém
Terkel má problém

Pozor – tento film není pro děti!!! Bláznivá komedie o tajné lásce, ”psychovrahovi”, železných tyčích, kanapi a přátelství na zkoušku. Terkel je žákem základní školy. Trochu slaboch, ale jinak ok. Terkel nemá snadný život. Jeho psychopatický strýc Stewart právě napadl dva ostré hochy z Terkelovy třídy, Nigela a Saki. A co uděláte, abyste odvedli jejich pozornost z myšlenek na pomstu? Začnete si dobírat ošklivé děvče z vaší třídy, Tlustou Doris.... Ale kdo by si pomyslel, že ona vyskočí z okna? Že začnete dostávat smrtelné výhrůžky, že nový učitel a milovník zvířat, Justin, nemá tak úplně čisté svědomí, jak by se čekalo, a že vlastně nic není, jak se zdá? Alespoň ne pro Terkela...




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Terkel má problém je vlastně takový South park na dánský způsob. Objevují se zde zajímavá hudební čísla,nekorektní humor a kupa vulgarit. Animace je tak šílená až je vlastně skvělá. Příběh je rozhodně zajímavý a 75 minut uteče jako nic. PS: Normálně na český dabing nadávám,ale tady se mi dost líbil.
lamps
lamps
15 156 bodů
5
Terkel má problém má ten problém, že není ani moc vtipný a nebojácný, aby výrazně zabodoval u mladšího publika, ani extra společensky provokativní a satirický, aby vzbudil zájem u dospělých. Všechno je to jen bláznivá přehlídka sprostého humoru a předpotopní animace, kde občas vyvstane nějaká ta dobrá hláška, ale většinou se nudíme u hloupého příběhu a navíc proklínáme český dabing, který mi tentokrát vůbec neseděl. South Park, přestože mu také nijak nefandím, byl přeci jenom daleko kreativnější a účinnější.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Já se naopak skvěle bavil. Trochu mě to připomínalo South Park, bylo to dobře sprostý (chvílemi si myslím i zbytečně moc), komediální a drzé. Legrace je to vcelku dobrá a postavy fakt vtipné.

Dodatečné informace

Původní název:
Terhelt Terkel (více)
  • Dánsko Terkel má problém
  • Dánsko Terhelt Terkel
  • Dánsko Terkel i knibe
  • Dánsko Terkel I Knipe
  • Dánsko Terkel in de shit
  • Dánsko Terkel in Trouble
  • Dánsko Torkel i knipa
Premiéra v ČR:
17. 5. 2007
Distributor:
Falcon
Země původu:
Dánsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné