Rána deštníkem

71%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Klasická francouzská bláznivá komedie. Ty naše k nim měly často blízko. Nechtěná záměna rolí, bláznivý popleta a spousta humorných scén je na světě...jenže zde ne tak úplně. Na komedii s Pierrem Richardem humoru spíše pomálu. Jinak pohodová odpočinkovka, u které jsem se nejednou zasmál.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
7
Ztřeštěná komedie s geniálním Pierre Richardem, který ničím nevyniká ani nepřekvapuje. Je tu vše, co se od něj očekává. Zamrzí jen pomalý rozjezd. Po první třetině filmu se však vše patřičně rozjede, takže zábavnost najednou nemá konce. Zdá se mi ale, že tento snímek značně stárne a že některé ztřeštěnosti jsou už ztřeštěné až moc. Každopádně, snímek má za úkol především pobavit a to se mu daří dokonale.
avenis
avenis
8 056 bodů
6
Pierre Richard ve své vrcholné formě. Potřeštěný, poskakující, nadržený... ale vtipně roztomilý. Situace, které vzniknou záměnou herec x zabiják jsou zábavné a když ne, tak pohled do francouzských ulic osmdesátých let je zajímavý a pro nás, dříve narozené, i lehce nostalgický. (3.9.2021)
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
8
Jako většina filmů s Pierrem Richardem absolutně šílené a neuvěřitelně zábavné. Samotná zápletka je úžasně promyšlená a zábavná. Nechápu, jak někdo může něco takovédleho vytvořit a jak ze sebe může člověk dobrovolně udělat takovédleho debila. Každopádně film z let, kdy se komedie ještě dělaly dobře... tudíž doporučuji.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6.5
Pierre Richard v roli ne moc úspěšného herce.Tento film celkem se povedl.Pierre zde odvedl dobrý výkon.