Garfield 2

50%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2
Celovečerní formát a digitální podoba prostě Garfieldovi nesedí. Jemu sluší komiksová podoba někde v novinách,nebo maximálně kreslený formát v podobě seriálu. Tohle pokračování je plné opravdu zvláštních scén nad kterými i dítě musí kroutit hlavou. Snímek občas pobaví,ale po většinu času spíše vyvolává řadu otázek. Jedinou věcí,kterou můžu pochválit je dobrý český dabing.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Tady se to rozjelo ve velké zvířecí show. Ale ani to nepomohlo. Taková typická, ohraná a dost okoukaná záměna, tu už hodně krát byla a proto děj nijak nepřekvapí. Trochu jsem se i zasmál.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
2
Legenda už v prvním díle pořádně padla na držku, ale to, co s ní udělali tvůrci ve dvojce, to už by si zasloužilo veřejné lynčování. Udělat z nejcharismatičtějšího kocoura protivného křížence otesánka a Richieho Riche, to už je opravdu vrchol. I v druhém dílu jsou několikrát, v rámci morálních ponaučení, totálně potlačena některá základní pravidla komiksu, což je opět k pláči. Garfield 2 je ještě horší než jednička (už jen pro ten typický Americký pohled na Anglii), potažmo cokoli z posledních let, kdy se v hraném filmu objevila mluvící zvířátka. Díky bohu za ten komerční neúspěch, trojka alespoň nehrozí, bůh ví, s čím by přišli tam. Možná by začal Garfield pomáhat psům, co nemají páníčka... nebo něco takového
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
2
Tancující krávy a kozy... WTF? Plytké a hloupé pokračování, které fanoušky comicsového Garfielda velmi pravděpodobně dožene k nesnestielnému zoufalství. Vtipný zevlák se transformoval v trapného hlupáka, který vezme první příležitost ke glose svého okolí, která se mu namane. Scenáristický výplod je ostudný, příběh hloupý i v rámci žánru (vykrádačka Císařova pekaře mi ke štěstí nestačí). Krátké, infantilní a strašně okatě pošilhávajícící po peněženkách vašich maminek. Nedávejte je z ruky. A Davisi, ty nech tu kočku už v klidu dožít.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Povedená komedie ale s Garfildem jsem čekal výce.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Dobré,ale jednotka byla lepší...
harry456
harry456
2 437 bodů
6
Nejlepší Garfield!!